Родителите на пострадалия студент, който сам излезе от Пирогов“, след

...
Родителите на пострадалия студент, който сам излезе от Пирогов“, след
Коментари Харесай

Бащата на пребитият от полицаи Евгени Марчев: Нашият син каза: „Аз, аз вече загубих чувство, че ще оцелея. Бях се предал

Родителите на потърпевшия студент, който самичък излезе от „ Пирогов “, откакто беше признат там с комоцио след митинга предходната седмица, описаха, че и в болничното заведение е бил унизен от служители на реда, заяви bTV. 

От полицията обясниха още през вчерашния ден, че униформени се ревизират за превишени права на демонстрациите.

Майката на второто момче, Юлия Педева, описа, че два дни е издирвала сина си. След информацията в медиите, взема решение да звънне да ревизира не е ли това синът й. Оказва се права – Димитър Педев е в болничното заведение с белезници и обвиняване, както и с голям брой пострадвания.

Нови фрагменти демонстрират какво се е случило под прозорците на властта с 21-годишния мъж, който бе признат в „ Пирогов “ след митингите в петък.

По думите на студента в Хага, един от служителите на реда му споделил, че го търсел граждански, показа майка му пред нашата камера.

Бащата пък разясни, че се вижда от нови клипчета в обществените мрежи, на които Евгени се разпознал, че синът му е обичай брутално от органите на реда.

Нашият наследник сподели: „ Аз, аз към този момент изгубих възприятие, че ще оцелея… към този момент, аз, сподели, се бях предал.. и споделя : Мислех по кое време ли ще свърши това нещо “. Той е лежал изпод, те са го били, те са го мачкали. Има няколко видеа… няколко типа записи и безусловно Евгени, който лежи изпод и служителят на реда от горната страна се гаври върху него. Той хваща другото бито момче и го хвърля върху нашия син… Той не взима другото бито момче да го сложи до нашия наследник. Той го хвърля безусловно върху безжизненото тяло на нашето дете. Това е ужасяващо! Това е ужасяващо! После го подвигат като че ли така… като че ли така… двамата по този начин съзаклятнически – единият му поставя шапката “, споделя изуменият татко.

Според него боят не се вижда, тъй като органите на реда са го обкръжили:

„ Той боят не се вижда, тъй като те са обградени, преднамерено са обградени. Жертвите са долу на земята, те са ги оградили, с цел да може да не се вижда вероятно от някъде “, разяснява бащата на студента в Хага.

Въпреки мнението на медиците, че би трябвало да остане на лекуване, Евгени напусна неврохирургията през днешния ден. Казал на околните си, че е подложен на тормоз от служителите на реда. Срещу него няма повдигнато обвиняване.

„ Охранявайки другото момче, когато нашият наследник е влезнал в стаята, един от служителите на реда му е направил забележка за какво е станал, за какво е излизал на открито, да си стои на място, тъй като някакъв граждански служител на реда го издирвал. Това доста разстрои нашият наследник, тъй като той единствено при думата, че граждански служител на реда го търси още веднъж ужасно доста се разстрои и сподели „ мамо, дали няма да ме приберат отново някъде “ и стартира да плаче. Изпадна в нервна рецесия. Аз се пробвах да го успокоя “, описа Красимира Димитрова, майка на Евгени.

Полицията ревизира случая.

„ Вътрешната инспекция лишава време. Събираме доказателства по отношение на виновността на жителите, по този начин би трябвало да съберем доказателства, когато ще обвиним и наш чиновник “, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов през днешния ден.

Проверка се прави и на другите видеоклипове в обществените мрежи, на които има подозрения за превишаване на полицейски пълномощия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР