Родителите на починалия в в Албания български боксьор Борис Станчов

...
Родителите на починалия в в Албания български боксьор Борис Станчов
Коментари Харесай

Родителите на починалия боксьор: Не знаехме, че синът ни участва в мачове под чужда самоличност

Родителите на умрелия в в Албания български боксьор Борис Станчов обявиха пред bTV, че не са знаели, че той е взел участие в мачове с непозната идентичност.

„ Това го разбрахме на 21 септември и то от персоналния му треньор “, разяснява бащата Александър Станчов, като прибавя, че е получил документите на умрелия Борис от неговия управител  Венцислав Георгиев.

„ Искам да го попитам по какъв начин е съумял да се добере до документите на сина ми и за какво е избягал от Албания? “, сподели Станчов, съгласно който не е допустимо треньорът и мениджърът на сина му да не са знаели, че неговото същинско име не е Исус Величков.

„ Синът ни в никакъв случай не е бил болен, не пушеше и не пиеше алкохол. Дрога не е употребил. “, разяснява майката на умрелия, като прибавя, че е научила за гибелта му от негови другари, до момента в който е била на работа. Информацията е пристигнала от друго момче боксьор, което е било на същата боксова церемония.

„ Мениджърът и треньорът му са знаели, че името му е Борис, а не Исус. Няма да им се размине. “, заканиха се родителите, които показаха подозрения, че нещо може да му е било направено на кръга.

Междувременно посолството ни в Албания заяви, че е схванало за гибелта на българския боксьор Борис Станчов от медиите.

Все още не е известна повода за гибелта, тъй като са спрени дейностите за медицинските експертизи до определяне на самоличността на лицето.

Предстои родителите на Борис да заминат за Албания, с цел да разпознаят тялото на сина си.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР