Родителите на новата Мис Плеймейт Нора Недкова са се отказали

...
Родителите на новата Мис Плеймейт Нора Недкова са се отказали
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Бащата на новата Мис Плеймейт Нора Недков в жесток конфликт с нея!

Родителите на новата Мис Плеймейт Нора Недкова са се отказали от нея и не желаят по никакъв метод да бъде свързвана с тях, научи „ Галерия “.

Причината е освен скандалното й държание, разголените фотоси и десетките корекции, а най-много - политическият статут на татко й.

Както стана ясно, таткото на 24-годишната Мис Плеймейт 2017 не е по никакъв начин инцидентен. Той е някогашният претендент за кмет във Варна и началник на „ Златни пясъци “ АД Николай Недков. В морската столица се приказва, че се е отказал от нея сега, в който отпътувала за София, сякаш с цел да учи в Нов български университет. Лекциите Нора Недкова съчетавала с еротични танци в прочут столичен клуб – факт, който посрамил фамилията й.

Майка й Юлиана даже не е другарка с нея във Facebook и няма нито една фотография с щерка си. В същото време постоянно и гордо театралничи за селфи със сина си – 16-годишния Михаил.

Баща й, който е извънредно деен в обществената мрежа, също се е разграничил от нея. Публично с щерка си не се е показвал от 2011-а, когато Нора навършва 18 години и за първи път упражнява правото си на избор на кандидаткметските избори. Оттогава до през днешния ден силиконката комфортно не участва в живота им.

Очаквано, преди 5-6 години, до момента в който е живяла със фамилията си, Нора е изглеждала радикално друго и даже е неразпознаваема. Тя е с няколко кг от горната страна, дребни, тънки устни, дребен бюст и много по-голям нос. Днес, с помощта на пластичната хирургия, тези дефекти са отстранени и новата Мис Плеймейт е самото съвършенство. Или най-малко по този начин счита тя.

„ Не мога да допускам какво се случи. Не съм чула за себе си нито един отрицателен коментар “, написа Нора във Facebook няколко дни след спечелването на купата. Явно плеймейтката има проблем със слуха, защото секунди след оповестяването й за победителка, някои от присъстващите на състезанието я освиркаха.

 

Ден по-късно обществените мрежи се изпълниха с обидни статуси за визията й без грим. Най-активни в мненията са варненци, които настояват, че Нора крие мрачно и много непристойно минало. Според осведомени, в столицата плеймейтката си хванала богат чичко, който постоянно спонсорирал освен пластичните й прищевки, само че и първокласните воаяжи до екзотични дестинации. Говори се даже, че с ненаситност е платил 30 000 лв. за купата „ Мис Плеймейт “.

 

Именно поради еротичната й специалност и съмнителните връзки с богаташи, родителите й са се отказали от нея. Нито майка й, нито татко й са се обадили да я поздравят за премията. Напротив – срамът им станал още по-голям.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР