Родителите на малката София Козарева благодарят на всички, които са

...
Родителите на малката София Козарева благодарят на всички, които са
Коментари Харесай

Родители на малката София благодарни на дарителите, събраха парите за операцията

Родителите на дребната София Козарева благодарят на всички, които са дарили средства, с цел да може дребната им дъщеричка да отиде на лекуване в чужбина. Само за няколко седмици нужната сума от 70 хиляди $ е събрана и детето ще бъде оперирано през април.

Софи е диагностицирана с детска церебрална парализа 10 месеца след раждането си. С мното компликации и старания тя съумява да се научи да се изправя на крайници и да върви, въпреки и несигурна в себе си със своите патерици.

Въпреки нейните достижения досега, заради естеството на диагнозата ѝ и нейния натурален напредък, спазъмът в мускулите и скъсяването на сухожилията ѝ се усилват. Това неизбежно ще докара до деформиране на стойката и крайниците, а след това и до редица мъчителни ортопедични интервенции.

Родителите на Софи намират един от най-хубавите лекари в света, който може да помогне на Софи и да се извърши интервенция в детската болница Сейнт Луиз в Съединени американски щати. По този метод трайно ще понижи спазъма в крачетата и ще даде опция на Софи за по-добър и естествен живот. Това е единствената интервенция в света, която повлиява на повода, а освен на следствията от положението ДЦП.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР