Родителите на кучета ще отпразнуват любимите си кученца по всякакъв

...
Родителите на кучета ще отпразнуват любимите си кученца по всякакъв
Коментари Харесай

Двойка поръчва възхитителна копия на торта на кучето си - но един детайл ги плаши

Родителите на кучета ще отпразнуват обичаните си кученца по всевъзможен метод, само че опитите на една двойка се провалят занимателно, когато тортата дойде.

Анна Рейлтън и Крис Смоутън взеха решение за взаимния си рожден ден да желаят имитация на торта на тяхното очарователно куче Артър. Но когато тортата, сходна на уипет в действителни размери, дойде, двойката разказа приликата като " необикновена " и никой от тях не искаше да реже съвършеното кученце.

Ана призна, че тя и Крис е трябвало да помолят другар да нареже кученцето на филийки, вместо един от тях да се включи непринудено, споделяйки, че е „ шокиращо реалистично “.

Тя сподели: „ Беше безусловно със същия размер и тегло като моето куче – два пъти по-голямо от това, което смятах, че ще бъде! И пристигна в тази в действителност нелепа голяма кутия и аз просто си мислех „ Боже мой, какво направих! “

Зрелищният дизайн беше направен в The Cake Shop на Оксфордския затрупан пазар и беше тъкмо със същия размер като техния осемгодишен уипет. Анна д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР