Родителите на издъхналата след жесток побой Десислава Стоянова в Созопол

...
Родителите на издъхналата след жесток побой Десислава Стоянова в Созопол
Коментари Харесай

Родители не искат кръвнина от своя син, убил сестра си

Родителите на издъхналата след нечовечен побой Десислава Стоянова в Созопол това лято не пожелаха да бъдат конституирани като частни обвинители и цивилен ищци. Подсъдим по делото е синът им Борислав Стоянов, упрекнат в убийството на родната си сестра, заяви " 24 часа ".

55-годишният мъж, по-известен като Хлебаря, отхвърля той да е направил действието.

" Не съм я умъртвил аз ", твърди Борислав, макар че в началото признава пред проверяващите служители на реда. По-късно обаче декларира, че е направил признания под напън и е почтен.

В Окръжния съд през днешния ден неговата отбрана изиска записи от охранителни камери на Созопол да бъдат предоставени на съда, с цел да се види придвижването на Борислав на 17 юни, т.г. Именно тогава 49-годишната Десислава е грубо пребита и издъхва два дни по-късно в бургаската болница. Според аутопсията тя е с раздрани черен дроб и жлъчка.

Прокуратурата повдигна обвиняване на брат й за причиняване на гибел по несъобразителност . Според проверяващи във съдбовния ден двамата се скарали и Борислав я блъснал с юмруци и ритници в региона на корема. Жената страдала от тежка цироза на черния дроб, само че все пак продължавала постоянно да пие, за което брат й постоянно й се карал. След като я блъснал няколко пъти в корема, знаейки за сериозното й заболяване, Борислав не споделил на лекарите, които по-късно пристигнали да окажат незабавна помощ на дамата и да я транспортират в болница.

Делото беше отсрочено за 10 и 11 декември. Магистрати одобриха да бъде назначена тройна съдебно-медицинска експертиза, която да откри точната причина за гибелта на жертвата, както и да бъде доведена основна свидетелка по делото. Тя е съседка на Десислава и Борислав, които живеели на прилежащи етажи в къща в Созопол.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР