Родителите на изчезналите в САЩ български тийнейджърки – Велина и

...
Родителите на изчезналите в САЩ български тийнейджърки – Велина и
Коментари Харесай

Проговориха родителите на изчезналите в САЩ български тийнейджърки

Родителите на изчезналите в Съединени американски щати български тийнейджърки – Велина и Натали, споделиха в предаването "120 минути " по БТВ, че са ги видели за последно преди учебно заведение в деня на изгубването им.

По данни на учебното заведение на Велина са изчезнали след предпоследния час. Когато след учебно заведение се пробвах да се свържа с нея, телефонът й беше изключен, сподели бащата на момичето.

Дъщеря ми е доста хубаво и положително дете. Тя доста обича да чете, има доста положителни мисли за живота като цяло, сподели майката на Натали.

Бащата на Велина разкри, че щерка му е желала да учи за учителка. Относно момчетата, Велина има сериозен другар, който работи в България. Дъщеря ми даже трябваше да пътува при него скоро, добави мъжът.

Майката на Натали, сподели, че щерка й също си има сериозен другар и бе безапелационна, че няма по какъв начин девойките да са избягали с латинобанда, каквито информации се появиха. Много ми е болно, че се спекулира с тази тематика. Искаме да се върнат и да продължат живота си обикновено, както е редно, съобщи дамата.

Скъпи девойки, чакаме ви да се върнете у дома. Много ви обичаме и се тревожим за вас. Обичаме ви, чакаме ви у дома, обърна се към тийнейджърките майката на Натали.

Много ги обичаме, дано да се върнат, всичко ще си бъде същото, добави бащата на Велина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР