Родителите на Георги Енев, който през 2012 година изчезна с

...
Родителите на Георги Енев, който през 2012 година изчезна с
Коментари Харесай

Родителите на Жоро Милионера платиха ипотеката на апартамент

Родителите на Георги Енев, който през 2012 година изчезна с съвсем 1,5 млн лв., почистиха ипотека поради заем, който взе синът им. Те са съумели да платят цялата сума, вноските за връщането, на която се считаха за една от аргументите Жоро Милионера да постави ръка на инкасото, сподели инспекция на в. " България през днешния ден ".

Донка и Тодор Еневи са изплатили напълно договорната ипотека към банката дни преди рождения ден на майката, на който тя става на 59 години. Апартаментът, който е на метри от пловдивското Първо районно ръководство на полицията, е ипотекиран през 2008 година. След като Милионера духна с инкасото, а по-късно се съобщи и се изправи пред съда, стана ясно, че преди да извърши удара, е плащал по 400 лева месечно за главницата и лихвите. Кредитът от близо 21 000 евро взел той, само че за гаранция е ипотекиран апартаментът на родителите му. Причината е, че Енев няма никакво имущество, само мотопедът му беше иззет с присъдата.

Парите взима, откакто се дами за хубавицата Петя и им се ражда бебе. По-късно обаче те се разделят, а Георги Енев продължава да заплаща заема. Не стопира да се грижи и за детето си. Помага му татко му Тодор, който по това време работи в чужбина. Въпреки това паричните приходи на Георги Енев не били задоволителни, с цел да може същият да поддържа стремежи витален стандарт, и най-много да си закупи лично жилище, с цел да може да живее настрана от своите родители, бе посочено в претекстовете на една от присъдите по делото против Жоро Милионера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР