Родителите на гаджето на близначката Влади от Х Factor не

...
Родителите на гаджето на близначката Влади от Х Factor не
Коментари Харесай

Гръм в Рая! Сватбата на близначката Влади пред провал?!

Родителите на гаджето на близначката Влади от Х Factor не желаят синът им да се дами за палавата певица, написа „ Галерия “.
Те не одобрявали палавото минало на къдрокоската, която лъсна в домашно порно, и считали, че синът им Стефан заслужава по-хрисима госпожица. Така женитбата, за която Влади сама заяви в обществената мрежа, се отсрочва.
Припомняме, че певицата хвана букета на сватбата на рапъра Димчо, на която бе дружно с приятеля си Стефан Симеонов. Влади заяви в обществената мрежа, че те са „ идващите “.
Намекът й обаче отекна като глас в пустиня и гаджето й по този начин и не удостовери новината, нито пък лайкна поста й. Според приятелки на певицата това се дължи точно на родителите на Стефан, които не харесвали близначката. Те били по-консервативни и считали, че порно фотосите на Влади ще позорят семейството им цялостен живот.
Преди половин година в медиите изтекоха скандални фотоси на къдрокоската, която прави фелацио на незнаен мъж, и театралничи както майка я родила. Младата певица показа, че не се срами от фотосите, родителите й знаят за тях и я поддържат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР