Родителите на Ейми Уайнхаус, Мич и Джанис, направиха червен килим

...
Родителите на Ейми Уайнхаус, Мич и Джанис, направиха червен килим
Коментари Харесай

Родителите на Ейми Уайнхаус, Мич и Джанис, рядко се появяват на червения килим на премиерата на Black To Black - след като бяха критикувани за одобрението на противоречивия биографичен филм

Родителите на Ейми Уайнхаус, Мич и Джанис, направиха червен килим външен тип, до момента в който участваха на международната премиера на Back To Black в Лондон в понеделник. красейки аления килим.

Противоречивият филм споделя живота на тяхната надарена щерка, която трагично почина от алкохолно отравяне единствено на 27 години през 2011 година (на фотографията с Ейми през 2008 г.) 

Mitch и Janis се разделиха, откакто той стартира спекулация с колежката си Jane, жена, за която щеше да се ожени през 1996 година, преди да се разделят предходната година след напрежението от загубата на Amy.

По време на любовта Мич не направи никакви старания да прикрие възприятията си към Джейн и безочливо я докара вкъщи в петък вечер за еврейски фамилни вечери.

Накрая на Джанис й стига и качи Ейми и Алекс в колата си и откара до жилището на Джейнс, с цел да се изправи против влюбените.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР