Родителите на двете загинали при пожара деца постоянно ги оставяли

...
Родителите на двете загинали при пожара деца постоянно ги оставяли
Коментари Харесай

Близки на трагичното семейство от "Владиславово": Родителите са наркомани, а майката също и...

Родителите на двете починали при пожара деца непрекъснато ги оставяли сами в жилището, описаха пред кореспондент на БЛИЦ съседи. Двамата от скоро били там на квартира, само че постоянно правели усещане със свадите и обвиняванията, които си разменяли.



Емил и Мартина – по този начин се споделят родителите на двете починали при пожара деца на 1 и 4 години, разкриха пред медията ни техни близки, които бяха на мястото на нещастието. Братът на Емил – Иван, схванал за нещастието едвам по обед и дошъл пред блок 406 с някогашния зет на Емил – брат на първата му жена.

„ Най-вероятно децата са били сами. Тя, Мартина, се занимава с проституция, взема и опиати. Емил и той преди вземаше, само че спря “, описа въпросният зет.



На мястото беше и мъж, който не пожела да се показа с името си, само че сподели, че е приятелят на майката на Мартина. „ За нея не ми е жалост! Жал ми е за децата! “, съобщи яростно той. И добави, че Мартина не била стока и „ пари всичко – от опиати, проституция, до обири и т. н. “.

Хора, които живеят в злощастният вход на бл. 406 в квартал „ Владислав Варненчик “ описаха, че децата постоянни били оставяни сами. В случая обаче майката е била в жилището - най-малко съгласно нейните пояснения пред полицията.

„ Бащата ходеше да работи на места, където откри, а майката – вечер непрекъснато изчезваше някъде. Веднъж ми изиска 10 лева назаем – сякаш, че били за храна за децата. Взе ги и – хоп на едно такси и изчезна. Чували сме им свадите постоянно. Наскоро дори тя му крещеше: „ Какво?! Не искаш хората да схванат, че си сводник ли?! “, очерта битовите драми един от съседи, който е и шурей на старата жена, обгазена при пожара и призната в болница.



В обществените мрежи се появиха и стъписващи мнения от съседи, че родителите може съзнателно да са умъртвили децата си.



Пред наш кореспондент един от съседите - Радко, описа, че бил първият, който се притекъл на помощ, а брачната половинка му подала сигнал. Часът бил 22:10.

"Бащата към този момент беше влезнал в жилището. Майката крещеше извън: "Децата ми! Децата ми! ", описа Радко. Според него изказванията за съзнателно умъртвяване на децата е безумство. "Това е неуместно. Но сигурно бяха мъртви, когато ги изнесоха от жилището ", добави той.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР