Родителите на деца, които ще бъдат в първи клас и

...
Родителите на деца, които ще бъдат в първи клас и
Коментари Харесай

Излиза класирането за първи клас и подготвителни групи в Казанлък

Родителите на деца, които ще бъдат в първи клас и подготвителни групи в учебните заведения в Казанлък, могат да ревизират класирането за първи клас тук и за подготвителните групи тук.
От 13 до 18 юни ще става записването на класираните деца . На 17 юни няма да се прави поради провеждането на Националното външно оценяване в VІІ клас по български език и литература и съгласно условията учебните заведения ще са затворени за достъп на външни лица.
Класираните деца ще се записват единствено при съществуване на цялостен комплект от документи, декларирани в заявката. Ако се открият несъответствия или неактуалност на декларираните данни, детето няма да бъде записано и отпада от приема, само че може да взе участие в идващите класирания с нов входящ номер и ново заявление. Свободните места във всички учебни заведения за второто класиране ще се разгласят на 19 юни.
Всички декларирани данни (промяна в обстоятелствата) могат да бъдат обновени единствено в периода за регистрация/редакция на заявките, онлайн във форма за редакция на към този момент подаденото заявление и на място в учебните заведения, където е подадено в началото заявката, без да се губи получения към този момент входящ номер. Определящ за окончателното класиране е последният вид на заявката.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР