Родителите на четири деца, Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм, отпразнуваха

...
Родителите на четири деца, Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм, отпразнуваха
Коментари Харесай

Виктория Бекъм публикува емоционални снимки на Бруклин и Харпър

Родителите на четири деца, Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм, отпразнуваха 24-ия рожден ден на най-голямото си дете в неделя с прочувствена респект към Бруклин. По време на фамилното събитие бившето момиче от сериала „ Подправки “ разгласява трогателна фотография на 11-годишната Харпър, прегърната от Бруклин.

Харпър се беше появила в обикновен мрачно сън пуловер, до момента в който амбициозният готвач излъчваше успокоение в класическа бяла тениска и дънки. Русата ѝ коса беше разграничена по средата и сплетена на две спретнати плитки.

Семейното събиране е изпълнено с наслада, само че срещата на Харпър с брат ѝ провокира страсти от усеща.В очите на Харпър се появиха сълзи.

На фотографията тинейджърката се пробва да сдържи сълзите си, до момента в който прегръща нежно Бруклин. Втори кадър улавя по какъв начин Харпър се пробва да изтрие сълзите си, като прикрива очите си с ръка.

 

Виктория Бекъм, която е на 48 години, разгласява фотосите с надпис, който гласи: „ На твоя рожден ден, когато всички бяхме дружно, бяхме толкоз радостни. Твоят по-малък брат и сестра те ценят оттатък това, което можеш да си представиш. Имаме толкоз доста обич към теб.

Развълнуваните почитатели се включиха в мненията, с цел да изразят възприятията си. Ето някоко мнения от почитатели:

„ Трудно е да си най-малкият, когато брат ти се дами, защото нямаш опция да го виждаш толкоз постоянно “ „ Харпър в действителност е удивителен човек “.  „ Буквално се разплаках. Това е същинска обич “,  „ Това е толкоз сладко! Свършили сте невероятна работа по развъждането на децата си. “

Семейство Бекъм пътува  дружно до Париж.

На Седмицата на модата в Париж Бруклин и Круз Бекъм участваха, с цел да поддържат майка си Виктория на нейното ревю. Много фотоси на тяхното наличие се популяризират в обществените мрежи.

Семейството Бекъм показва поддръжката си за Виктория Бекъм, като участва на последното ѝ фешън ревю в Париж като едно цяло. Бруклин и Харпър бяха видени в прочувствена прегръдка, а брачната половинка на Бруклин, Никола Пелц, също присъстваше.

 

Семейството ѝ дава нужната поддръжка, с цел да преследва фантазията си да стане фешън дизайнер.

В края на завладяващото осъществяване Виктория прегърна топло актрисата, с което като че ли постави завършек на всевъзможни клюки за продължаващо недоразумение сред тях.

 

Имаше догатки, че двете дами са имали различия, защото Никола Пелц избра рокля на Valentino за сватбата си, на която участваха звезди, а не рокля, направена от Виктория Бекъм.

Вижте още забавни тематики в нашият уебсайт:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР