Родителите на болно дете търсят помощ. Гюнеш от Варна е

...
Родителите на болно дете търсят помощ. Гюнеш от Варна е
Коментари Харесай

На Коледа тази майка се моли за дъщеричката си

Родителите на болно дете търсят помощ. Гюнеш от Варна е единствено на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очи.

Ето какво споделя майката на момиченцето: "Направихме проучвания в България и експертите ни насочиха да търсим избавление в чужбина.

След няколко запитвания се свързахме с турската болница Газиосманпаша и там ни чакат допустимо най - скоро, с цел да спасят зрението на детето ми!

Време за губене нямаме, нямаме и нужната сума, само че имам вяра че с поддръжката на доста положителни хора, ще успеем да съберем средствата. Първата оферта от болничното заведение е на стойност 6 000 евро, ще бъдат направени обстойни проучвания и на база на резултатите, ще се пристъпи към интервенции!

Само вие, ангели на положителното, можете да спасите моето дете, с цел да вижда майка си, татко си, всички положителни хора, да играе с дечицата и да граби от живота!

Моля Ви, помогнете ни, с всяко подаяние дарявате светлина на детето ми! Моля Ви, с цялото си майчино сърце, споделете с цел да доближи до повече хора и помогнете! Вярвам, че няма да ни оставите, в този сложен за нас миг ".

Вижте по какъв начин можете да помогнете на Гюнеш ТУК

Средства се набират на:

Дарителска сметка: IBAN: BG58STSA93000026538440

BIC: STSABGSF

Гр. Варна, Гюнеш Хемати
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР