Родителите на американската певица Били Айлиш обмисляли да я лекуват

...
Родителите на американската певица Били Айлиш обмисляли да я лекуват
Коментари Харесай

Родителите на Били Айлиш смятали да я лекуват от манията ѝ по Джъстин Бийбър

Родителите на американската певица Били Айлиш обмисляли да я лекуват от манията ѝ по канадския реализатор Джъстин Бийбър, тъй като тийнейджърката постоянно избухвала в рев, когато чуела песните му, заяви Контактмюзик.
               

A post shared by (@billieeilish) on Jul 6, 2019 at 8:41pm PDT

Певицата, която е на 18 години, нееднократно е говорела за любовта си към изпълнителя на " Baby ".
               

A post shared by (@billieeilish) on Feb 10, 2020 at 7:26pm PST

Майка й,Маги Беърд, сподели в радиошоуто на Били Айлиш по Епъл Мюзик, че с татко ѝ обмисляли да я запишат на терапия поради мощната болежка, която явно изпитвала, до момента в който слушала музиката на Бийбър. Айлиш бе шокирана от разкритието на майка си и възкликна: " Наистина ли? О, това е смущаващо ".

Маги Беъърд описа по какъв начин Били плакала в колата, до момента в който пътували дружно към танцова подготовка и слушали парчето " 'As Long As You Love Me " от 2012 година " Беше или
" Марина енд дъ даймъндс ", или това и все рев. На която е да е ария на Джъстин Бийбър, само че в този момент си спомних за това пътешестване и тази ария, и за видеото към нея, по какъв начин Били ми разказваше и бе толкоз възбудена, и плачеше, и плачеше ", сподели майката на певицата. Самата Били Айлиш призна: " Гледах видеото на тази ария и просто хлипах ".

Песента явно към момента влияе на звездата, тъй като я пусна за слушателите си, само че скоро я спря, откакто се разчувства. " О, Боже, тя плаче. Трябва да фотографирам това ", възкликна майка ѝ.
               

A post shared by (@billieeilish) on Jan 24, 2020 at 10:43am PST

Били Айлиш и канадският артист Джъстин Бийбър към този момент са се срещали и даже работиха дружно върху ремикс на песента на Айлиш " Bad Guy ". В изявление тази година Бийбър сподели, че желае да отбрани Айлиш от рисковете на славата на толкоз нежна възраст.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР