Родителите на 25-годишния танцьор Ахламалик Уилямс реагираха много положително на

...
Родителите на 25-годишния танцьор Ахламалик Уилямс реагираха много положително на
Коментари Харесай

Родителите на младото гадже на Мадона проговориха за скандалната им връзка

Родителите на 25-годишния танцьор Ахламалик Уилямс реагираха доста позитивно на връзката му с 61-годишната поп дива Мадона, написа „ Мирър”. И майката, и бащата на танцьора са по-млади от изпълнителката.

Наскоро стана известно, че двамата се срещат от година, а Уилямс към този момент е съумял да запознае певицата с роднините си.
По думите на майка му Лори, нещата могат да стигнат до женитба, а татко му Дрю съобщи, че Мадона е дала обещание да се грижи за сина им, наричайки го интелигентен и надарен.


Ахламалик с родителите си Лори и Дрю

„ Знаем, че разликата в годините е голяма – 36 години. Мадона е по-възрастна от мен с две години. Но аз споделих на сина си, че за любовта няма възрастови ограничавания, когато става дума за двама възрастни, които вършат всичко по взаимно единодушие. Попитах го по какъв начин се отнася към нея и той ми призна, че в никакъв случай не е бил по-щастлив”, споделя Лори.



Тя прибавя, че със брачна половинка си са огромни фенове на Мадона и показва вяра, че звездата ще остане със сина им поради гения, който има. „ Той не е единствено танцьор. Той написа и песни”, разяснява майката на Уилямс.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР