Родителите на 21-годишния Мартин Трифонов, обвинен в изнасиливане и убийство

...
Родителите на 21-годишния Мартин Трифонов, обвинен в изнасиливане и убийство
Коментари Харесай

Повдигат три обвинения на предполагаемия убиец на детето в Сотиря

Родителите на 21-годишния Мартин Трифонов, упрекнат в изнасиливане и ликвидиране на 7-годишно момиченце край Сливен, са знаели какво е направил. Майка му е помогнала да си събере багажа, преди да избяга в гората над село Сотиря. Това настояват част от доброволците, взели участие в издирването му. Ден след залавянето на младия мъж, локалните още са в смут от нещастието. 

По-късно през днешния ден на Трифонов ще бъдат повдигнати три обвинявания – за блудничество с малолетно лице, за обезчестяване на малолетно лице и за ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен метод на малолетно лице.

Мартин Трифонов – хипотетичният палач на 7- годишното дете в село Сотиря, остава в болничното заведение в Сливен, под защита. На този стадий от Прокуратурата показват, че арестуваният не е дал пояснение. Мотивите за осъществяването на бруталното закононарушение също остават неразбираеми.

Малко след ареста на мъжа хората в селото не престават да недоумяват по какъв начин човек без психологични болести и без да е използвал алкохол и опиати, каквито данни разпространиха от Министерство на вътрешните работи, може да посегне на дете.

„ Ще отнеме много време, до момента в който хората в селото се успокоят. Писмени тъжби против Мартин не сме получавали. Когато има напрежение, би трябвало да се написа до кмета и да се звъни на 112. Когато се подаде сигнал на незабавния телефон, тогава може да се вземе под внимание и органите на реда да си свършат работата ”, разяснява кметът на селото Димчо Георгиев.

 NOVA съобщи забавен феномен в петък, когато течеше интервенцията по залавянето на обвинения. Оказва се, че до момента в който Министерство на вътрешните работи го търси над 10 часа, много хора от село Сотиря са го видели.

„ Видях го, беше при мен. Той пристигна у нас и му дадох да се нахрани. Понеже е безпаричен, взех решение да направя положително. Всичко това се случи към 14 часа. Не знаех, за случилото се. Ако бях наясно щях да го хвана ”, изясни Мими.

„ Ударих го 2-3 пъти и го вързах за едната ръка с въже. Успя да избяга обаче, подгоних го, само че не можах да го настигна. Тогава се обадих на полицията ”, описа Ганчо.

„ Имам усещане от него от много дълго време. Той се изхранва най-вече с дребни обири. Краде от домовете на възрастни хора. Често населява къщи, в които няма притежатели или са изоставени ”, сподели Диян Вълчев.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР