Родителите му се развеждат още докато е бил невръстно дете.

...
Родителите му се развеждат още докато е бил невръстно дете.
Коментари Харесай

Лъсна Черното Минало На Водещия На Бтв Светльо Иванов! Дори И Не Подозираме!

Родителите му се развеждат още до момента в който е бил невръстно дете. Така, че грижите за него падат на плещите на майка му.

Тя мъчно успявала хем да върви на работа, хем да се грижи за сина си. Въпреки това обаче Антония съумяла да изучи детето благодарение на неговата баба. И въпреки годините на детството му да били небогати Светльо израсъл сред две мощни и борбени дами. Баща си съвсем не виждал. За него се знае, че е икономист.

Журналистът признава през днешния ден, че в никакъв случай не е изпитвал неналичието на татко тъй като майка му и баба му се грижели да не му липсва нищо. А с баща си бил в другарски връзки и му е дал прошка всичко.

Към днешна дата Иванов има още две дами в живота си, предават от retro.bg. Това са брачната половинка му Вяра Деянова. Която му е колежка в малкия екран и дъщеричката си Йоана. Със брачната половинка си журналиста се среща преди 13 години в радио. Където и двамата работели.

Все още си спомнят първата си среща когато Светльо поканил приятелката си на спектакъл. Тя била толкоз обезпокоена, че на излизане се спънала и паднала по стълбите. Две години след скромната женитба се ражда наследничката им.

Майка й признава, че Светльо нямал време да се грижи за дребната и бил прекомерно заплеснат. На смешка половинката му се тормози, че може да остави детето някъде и да не помни да го прибере.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР