Родителите може да участват в анкета, в която да споделят

...
Родителите може да участват в анкета, в която да споделят
Коментари Харесай

Питат родителите за впечатленията им от дистанционното обучение на техните деца

Родителите може да вземат участие в анкета, в която да споделят усещанията си от отдалеченото образование на техните деца, което беше въведено от 16 март в българските учебни заведения след изключителното състояние в страната поради разпространяването на ковид. Това оповестиха уредниците от асоциация " Родители ".

Въвеждането на изключителното състояние и обвързваното с това всеобщо използване на отдалеченото образование в учебните заведения сложи в нова обстановка всички участници в просветителния развой - учителите, учениците и техните родители, показват от организацията.

И напомнят, че асоциация " Родители " от години работи за възстановяване на взаимоотношението сред фамилията и просветителните институции. Целта на тази анкета е благодарение на родителите да се проследят измененията в модела на това взаимоотношение през последните две седмици. Така ще можем да бъдем оптимално потребни посредством поддръжката, която оказваме както на родителите, по този начин и на учителите, да изградят градивни и ползотворни връзки в полза на децата, декларират от родителската асоциация.

Въпросникът е ориентиран към усещанията на родителите от образователния развой, на връзките им с учителите, с децата и с другите родители в интервала от въвеждането на отдалеченото образование. Попълването на въпросника лишава към 10 минути. В края на анкетата има въпроси, които събират демографска информация за задачите за разбора на данните. Анонимността на родителите, взели участие в анкетата, е обезпечена, твърдят от асоциацията.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР