Родителите, които изоставиха бебето си на етажна площадка в блок

...
Родителите, които изоставиха бебето си на етажна площадка в блок
Коментари Харесай

Скандални новини за родителите, изоставили бебето си в "Люлин" със странна бележка

Родителите, които изоставиха бебето си на етажна площадка в блок в София, бяха освободени от ареста през вчерашния ден вечерта. Те отхвърлиха да приказват за постъпката си пред камерата на Нова телевизия.

Родителите са пробвали да оставят детето си при обществените в сряда, само че размислили и си тръгнали.

Преди няколко години 28-годишният Михаил основава семейство с 4 години по-млада от него жена. Родителите му обаче не харесват булката.

„ И все се карат, след това си се сдобряват”, споделя съседка.

Младото семейство остава да живее с майката и сестрата на мъжа. Единствено те работят и устоят всички.

Появата на дете не успокоила ситуацията. Напротив.

„ Съпругата му е била подложена на тормоз от близкия му роднински кръг, че детето плаче, че той не може да се справи”, изяснява Бисер Петков, министър на труда и обществената политика.

Извънредни вести за изоставеното бебе с мистериозна записка в "Люлин "

В сряда малко преди края на работния ден, Михаил и жена му отишли в дирекция „ Социално подпомагане” в квартал „ Люлин”, където декларирали, че желаят да изоставят сина си. Докато чиновниците търсели кой да ги съветва, двойката напуснала службата с детето.

Разкритие: Бебето, намерено в кошче с записка в "Люлин ", се оказа...

„ Около 21:40 часа на телефон 112 е получен сигнал за изоставено бебе в ж.к. „ Люлин” 6. Веднага на място са изпратени автопатрул, който открива занемаряване на бебе в детско столче”, изясни Йорданка Василева, контрольор в Детска педагогическа стая на 9 районно управление (на МВР).

Кой и по кое време е решил момченцето да бъде оставено пред входната врата на дядо си по майчина линия, на този стадий не е ясно.

От Столична дирекция на вътрешните работи с детайлности за родителите, изоставили бебето си в София

„ Родителите нямат престъпни регистрации. В хода на работа по досъдебното произвеждане ще се назначи правосъдно - психиатрична експертиза, която ще откри тяхното психологично състояние”, съобщи Йорданка Василева.

Абсурдно: Родителите изоставили бебето в „ Люлин “, защото…

28-годишният Михаил има ТЕЛК решение поради умствено заболяване. На негово име обаче обществените отрили регистрирани 4 компании, което няма да разреши фамилията да получава помощи. Заради подозрения, че може да е злоупотребено с данните на разположение в неравностойно състояние, прокуратурата евентуално ще стартира следствие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР