Родителите, чиито деца се възползват от услугата YouTube Kids, съобщават

...
Родителите, чиито деца се възползват от услугата YouTube Kids, съобщават
Коментари Харесай

Потребителите на YouTube Kids се сблъскаха с проблеми при достъпа до услугата

Родителите, чиито деца се възползват от услугата YouTube Kids, оповестяват за проблеми в работата на истинското мобилно приложение за Android-устройствата. Възможността за достъп до YouTube Kids изчезва откакто системата взема решение независимо да отстрани софтуера,. Това се случва без единодушието и уведомлението на потребителя.

За публична причина за всичко разказано нагоре могат да послужат районните ограничавания. Там изгубването на YouTube Kids от смарт телефоните и таблетите се обяснява с приемането на платформата за недостъпна. Оплаквания по адрес на разработчиците обаче идват и от жителите на Съединени американски щати, както и на някои страни, за които YouTube Kids е предопределен в началото.
Адаптираната за най-малките фенове версия на YouTube още веднъж се появява в листата с конфигуриран програмен продукт, единствено при наново евакуиране на приложението от Гугъл Play. Дори и в този случай, казусът с автоматизираното деинсталиране на приложението YouTube Kids може да се усети след известно време.

Имайте поради, че всички останали услуги на Гугъл действат в естествен режим. Официални мнения за странното държание на YouTube Kids от страна на администрацията към момента липсват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР