Родителите често подаряват автомобили на своите деца, но това обикновено

...
Родителите често подаряват автомобили на своите деца, но това обикновено
Коментари Харесай

Баща зарадва 5-годишната си дъщеря с Rolls-Royce Cullinan

Родителите постоянно подаряват коли на своите деца, само че това нормално се случва, когато те навършат или са покрай навършването на възрастта за взимане на брошура. Известен „ ютубър “ от канала на Houston Crosta реши да направи това „ малко “ по-рано и зарадва 5-годишната си дъщеричка с Rolls-Royce. И под Rolls-Royce имаме поради пълноразмерен Cullinan по спецификация на дребното момиче.
`Баща

Мъжът разкрива, че преди към година и половина двамата отиват в посланичество на първокласната марка, където 5-годишното взема решение какви тъкмо варианти и цветове да има огромният всъдеход. Не е изненадващо, че тя комбинира белия екстериор с блестящо розов цвят за интериора, който откриваме по седалките и даже тавана. Собственикът споделя, че заради отговорностите си към бизнеса, не прекарва времето което желае със своите деца и това е един от методите да им се отблагодари и да ускори връзката си с тях.
`Баща

Видеото стартира с идването на дребното момиченце пред офиса на компанията, където бащата я посреща с радостната вест, че има изненада за нея. Въпреки догатката на момиченцето за бонбони, то изненадата е малко по-голяма. При типа на Rolls-Royce-а, писъкът на детето огласява цялата стая, а реакцията ѝ е повече от скъпа за щастливия баща. След къс оглед на автомобила, двамата сядат зад кормилото на всъдехода и вършат няколко кръгчета към офиса.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР