Родители в столицата се събраха в подкрепа на баща, чиито

...
Родители в столицата се събраха в подкрепа на баща, чиито
Коментари Харесай

Случаят "Чавдар Георгиев": Майката твърди, че децата им принадлежат на Норвегия

Родители в столицата се събраха в поддръжка на татко, чиито деца могат да бъдат отнети. Майката от Норвегия е подсъдима и бащата - Чавдар Георгиев, се притеснява, че щерка му и синът му може да бъдат настанени в приемни фамилии там.

Снимка: bTV

Версията на майката е друга. Тя твърди, че против нея няма присъда в действие и счита, че бащата е отвлякъл децата. Той също е бил извикан за разпит в делото, обвързвано с нея.
Български татко води борба с норвежката система за бъдещето на децата си Майката е съдена в родината си и има риск момичето и момчето да бъдат дадени на приемни фамилии, въпреки у нас да се развиват добре
„ Децата принадлежат на Норвегия и, когато те си дойдат, тогава можем да разясняваме какви ще бъдат останалите решения за тях. Децата имат 2 сестри, които са над 18 години и, в случай че нещо стане с мен, те ще бъдат първият вид на властите”, съобщи Моника Хегхолмен.

Снимка: bTV
Двете деца са изправени на кръстопът сред майка си в Норвегия и татко си в България, откакто той се прибира с тях у нас. Прави това, защото схваща, че майката е подсъдима в скандинавската страна за финансови измами.

Снимка: bTV
„ Ако тя влезе в пандиза, децата ще бъдат дадени на приемни фамилии и тогава ще бъдат разграничени на две разнообразни приемни фамилии. Поради това, че съгласно тях съм отвлякъл децата, аз нямам право да отида в Норвегия, ще бъда арестуван”, показа Чавдар Георгиев.
На първа инстанция: Баща се пребори за родените му в Норвегия деца Чавдар Георгиев добави, че чака майката да апелира
Родители на съучениците на едното дете се събраха в поддръжка на Чавдар.

До месец Апелативният съд би трябвало да реши къде ще останат децата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР