Родители твърдят, че деца в четвърти клас били принуждавани да

...
Родители твърдят, че деца в четвърти клас били принуждавани да
Коментари Харесай

Майки в паника: Карали деца от 4-ти клас да рисуват полови органи в училище

Родители настояват, че деца в четвърти клас били принуждавани да рисуват полови органи по време на час по полово обучение, заяви Нова телевизия.

Тревога у Дима Ненчева се събудила, когато децата й разказали какво учат в клас.

" Тези деца ги образоват какво е секс, какви са разликите и приликите сред телата на момчета и девойки, какво е обрязване, какво е мастурбация, карали са ги принудително да рисуват полови органи ", разяснява тя.

Зад образованието стои пернишка фондация, бореща се против насилието в дома. Организацията била препоръчана в учебните заведения от Регионалното ръководство по образованието в Перник.

" Родители, от време на време, в страха си да предпазят децата си не им дават същинските имена на половите органи. Това е в резултат на нашето общество и на сексуализацията. Ние по-скоро приказваме по тази причина, назовавайки ги да ги десексуализираме. Това е твоят сексуален орган и точка ", съобщи Веселина Иванова от Фондация " П.У.Л.С. ".

Нещо повече - родители настояват, че занятията граничат с разврат.

" На последващо занятие са ги карали да се целуват, с цел да открият какви усеща се изпитвало от целуването. На едно от децата му е станало неприятно от фотосите и картинките, които гледат и това, което им приказват за полови органи, за секс и мастурбация. Те отивали в тоалетната и оставали там дълго време ", сподели Дима Ненчева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР