Родители се свързаха с редакцията на Burgas24.bg, възмутени от поведението

...
Родители се свързаха с редакцията на Burgas24.bg, възмутени от поведението
Коментари Харесай

Директорка от Оризаре свенливо се усмихна на мъжки член, забучен в торта!

Родители се свързаха с редакцията на Burgas24.bg , възмутени от държанието на шефа на учебното заведение в село Оризаре Красимира Стоянова. Те ни изпратиха фотография, оповестена от въпросната в обществената мрежа, от която въобще не кореспондира със заеманата от нея служба. На перверзния кадър, за който настояват, че е сниман преди към месец, се вижда по какъв начин педагожката държи в ръцете си торта, на която вместо свещички се мъдри мъжки сексуален орган. 

 Burgas24.bg разгласява писмото без редакторска интервенция:

" Всеки шеф или преподавател, стъпвайки на позицията, която заема, автоматизирано се отхвърля от част от персоналния си живот, за запазване на персоналната си известност и тази на образователното заведение, в което преподава.

В интервала на осъществяване на състезанията за учебни шефове, краткотрайно изпълняващата длъжността шеф на учебното заведение в бургаското село Оризаре - Красимира Стоянова, обратно на упованията за почтено държание и педагог, даващ част от моралното образование на своите възпитаници, показва странни перверзни пристрастености пред цялото общество в персоналния си фейсбук профил. Въпросната Стоянова качва фотография точно на рождения си ден с торта, на която вместо забучени свещички има подложен... мъжки сексуален член. Явно тази жена, като следващата издънка в просветителната сфера, няма никакъв позор и не усеща терзание да слага персоналния си живот под зоркия взор на всички нейни другари, учители и възпитаници.

Дали пък по този начин не показва метод за превъзмогване на демографската рецесия в образованието или смяна в условията за заемането на длъжността Директор?

А дали съответните институции ще се самосизират за скандалното й държание или пък тъкмо те са тези, които поддържат сходни фрагменти за политически игри и срив в просветителната система?

Жалко, че такива облици са позволени до такава длъжностна позиция и скапват престижа на учебната общественост. Жалък е и обстоятелството, че имат достъпа да ръководят цялостен училищен колектив. А още по- жалкото е, че в България не е единствения подобен случай. Пореден образец за дъното на безпросветност... Такива хора ли ще дефинират бъдещето на нашите деца? Въпросът е докога ще се позволяват сходни “специалисти " в просветителната ни система... Случаите зачестяват, а виновните си носят кръста. Институциите спят, родителите мълчат. И по този начин ще е, до момента в който нещо не се промени. С почитание, засегнат българин.. Един от многото ", написа в сигнала до Burgas24.bg .

Медията дава право на отговор на засегнатите страни!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР