Родители и експерти се събраха пред поредната страховита детска градина

...
Родители и експерти се събраха пред поредната страховита детска градина
Коментари Харесай

Нови скандални подробности за детска градина на ужасите в Плевен

Родители и специалисти се събраха пред следващата страховита детска градина " Надежда " в Плевен, от която се появи аудио запис с викове, закани и обиди. Записът е накраен в края на предходната седмицата в първа група " Детелина ". Записът е изработен скрито и оповестен от подправен профил във фейсбук. Така с помощта на него родителите откриват какво се случва с децата им.

" От известно време майка ми, като прибере дъщеричката ми от градина, тя се напишква. Предполагах, че това е, тъй като в предната градина беше измъчвана и непрекъснато я взимах с червен тил. Помислих си, че и тук стават същите работи. Запитах я какво става и тогава ми сподели, че лелята я е блъснала през ръката ", сподели Елеонора, майка на едно от децата от градината, в ефира на bTV.

Иво, различен родител, прибавя: " В началото нямах никакви терзания. Но в този момент след записа като си оставим децата, не знаем какво се случва вътре. Трябва да има видео надзор в самата градина. По отношение на госпожа Гатева не мога да кажа нищо ".

Директорката Даринка Стойчева удостовери, че учителката ще бъде отстранена от работа: " Аз също съм доста сюрпризирана и шокирана от това, което чух на записа. В момента Гатева е в отпуска по болест и ще желая документално пояснение. Ние имахме 2 наставнически срещи първоначално, никой нищо не е загатнал. Не са идвали родители при мен. Имаше една анонимна тъжба, само че това беше по отношение на събиране на средства, само че
такова държание не съм очаквала, че мога да чуя ".

Зам.-кметът на Плевен Стефан Милев съобщи: " След като се появи записът в неделя, в понеделник бе разпоредена инспекция. Веднага бе образуван екип. Установено е, че в действителност аудиозаписът е от детската градина " Надежда ". Проведен е диалог с директорката. После са конфискувани писмени пояснения и от госпожата. Наистина се чуват действителни викове и крясъци. Съветвам всички родители, в случай че имат някакви подозрения, незабавно да подават тъжби към общината. Веднага се разпорежда инспекция и се открива дали сигналът е правилен ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР