Родител отказа да пусне детето си на училище заради тормоз,

...
Родител отказа да пусне детето си на училище заради тормоз,
Коментари Харесай

Родител не пуска детето си на училище, по-голямо момче го заплашвало с нож

Родител отхвърли да пусне детето си на учебно заведение поради тормоз, на който го подлага по-голямо момче. Ученикът разказал у дома, че е връзван зад постройката и принуждаван да пуши трева. Гонен е и с нож.

От Регионалното ръководство по образованието настояват, че шефът не е уведомил тъкмо за такива случаи, само че въпреки всичко има данни, че по-голямото момче е гонило по-малките, само че отвън постройката.

„ Когато той се прибра сподели, че няма да отиде на учебно заведение, тъй като го е боязън от момче, което го е гонило, с цел да го намушка с нож. Същото момче го е хванало и принуждавало да пуши трева. Учителка, инцидентно преминаваща, е съумяла да окаже съдействие”, изясни пред Нова телевизия майката Владимира Ангелова.

Детето също описа за случилото се. „ Дойде при мен с червени очи и ме попита от кое място съм. Когато му споделих, че съм от Пещера, той извади ножка и стартира да ме гони. Аз се качих бързо в рейса, а водачът го изгони. Каза ми обаче, че на идващия ден ще ме заколи”, добави момчето и уточни, че няма омраза с по-големия възпитаник.

Директорът на учебното заведение Теменужка Томчовска изясни, че е взела ограничения. „ Съставен е протокол, със случая са осведомени и виновните инстанции”, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР