Родител на първокласник от Варна изрази възмущението си от състоянието

...
Родител на първокласник от Варна изрази възмущението си от състоянието
Коментари Харесай

След ремонт: Тоалетните във варненско училище в окаяно състояние

Родител на първокласник от Варна изрази възмущението си от положението на санитарните пространства в учебно заведение “Найден Геров ”, чийто ремонт завършва. Той разгласява фотоси в обществените мрежи, които демонстрират окаяното положение на тоалетните. От месеци учебното заведение е затворено поради главен ремонт, който се прави с европейски средства за близо един милион и 800 хиляди лв.. Очаква се децата да се върнат в класните стаи при започване на идната година.

Варна

Екипът ни не беше позволен в учебното заведение с обяснението, че там към момента се прави ремонт. От фотосите, оповестени от Янко Митев, ясно се вижда, че тоалетните са в окаяно положение и имат потребност от възобновяване.
Янко Митев – родител: Не мога с думи да го обясня това, което видях аз. Аз чаках, че откакто толкоз доста пари са дадени за този ремонт и толкоз доста го чакаме, че това в действителност ще бъде ново и влизам и се оказва, че не е това, което сме очаквали.
На една от фотосите се вижда странна структура - тоалетна паница, сложена върху клекало.
Мария Нестерова, шеф на СУ “Найден Геров ” : Решението наподобява необичайно, само че трябваше по най-бързия метод да реагираме на молбата на родители за едно детенце, което имаше проблем с крачетата и нямаше по какъв начин да кляка.
Директорката на учебното заведение съобщи, че ремонтът на учебното заведение, който се прави сега, не включва сервизните пространства. Те обаче ще бъдат актуализирани.
Мария Нестерова, шеф на СУ “Найден Геров ”: Всеки миг ще стартира ремонтът на тоалетните просто би трябвало да свършим ремонта по укрепването на постройката.
От Община Варна обявиха, че към този момент са отпуснали 30 хиляди лв. за ремонт на санитарните пространства в учебното заведение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР