Роденият във Варна Марин Урумов дарява 1,5 декара от дворното

...
Роденият във Варна Марин Урумов дарява 1,5 декара от дворното
Коментари Харесай

Варненец дарява земята си за строеж на хоспис

Роденият във Варна Марин Урумов подарява 1,5 декара от дворното си място за изграждане на приют. Имотът е в регулация, електрифициран и водоснабден, и се намира единствено на 15 км. от Варна в региона на село Константиново. Районът е доста спокоен, с извънредно чист въздух, приятна гледка и отстоящ единствено на към 600 метра от красива дъбова гора, написа Moreto.

" Нямам нужните средства да построя приюта самичък, за това чакам поддръжката Ви да помогнете това известие да стигне до повече хора. На политиците не им пука, само че страната сме аз и вие, а не те, и имам вяра, че всеки българин, даже най-бедния, заслужава почтена напреднала възраст и заслужен живот! Моля, подкрепете ме! ", написа Марин Урумов в обществената мрежа.

Единственото изискване на Марин е най-малко две стаи да бъдат предоставени за обществено слаби възрастни българи, за които обгрижването до края на дните им да бъде гратис и безплатно.

" Гарантирам с името си, както, сигурен съм, и всички които ме познават, ще подсигуряват честността ми. Имам и нужната подготвеност - професионален счетоводител съм с над 20 години трудов стаж и експерт към Варненски Окръжен Съд – лицензиран оценител на недвижими парцели и специалист съдебно-счетоводни експертизи. ", написа още Марин Урумов.

Марин е икономист по обучение, само че е прочут измежду обществото със своите разкази, лирика и прозаичност. Има издадена стихосбирка - „ Казано е “ (1992).

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР