Роденият в Русе вратар Александър Георгиев зарази суха мрежа на

...
Роденият в Русе вратар Александър Георгиев зарази суха мрежа на
Коментари Харесай

Александър Георгиев: За Русия е важно да победи Чехия

Роденият в Русе вратар Александър Георгиев болести суха мрежа на съветския народен тим по хокей на лед в първия си мач на Световно първентво. Георгиев избави 15 удара и беше избран за най-хубав в тима си.


" В първия мач към Андрей Василевски стреляха повече, само че през днешния ден също имаше рискови моменти. Австрийският тим също желаят да създадат сензация и да победят съветския тим. Затова всички нападат доста в първата третина, стараят се да вкарат гол и да бъдат в мача. Радвам се, че действахме съсредоточено от първия миг до края, а това би трябвало да се придвижи и в утрешния мач, бяха думите на Георгиев след края на мача.
" А дали има отмалялост, както във всяка една среща. Чувствам се добре, само че отмалялост има- прочувствено и физически, добавя вратарят.
 Александър Георгиев беше титуляр за Русия, "Сборная" победи Австрия с 5:0 на СП (видео + снимки) След това го питат дали е било шокиращо и за него, че Иван Тельогин е вкарал безусловно с първото си допиране до шайбата.
" Наистина ли с първото? Страхотен! Много се веселя, че в нашия тим има подобен занаятчия. Ще ни бъде от огромна изгода.
 Болельщики сборной России На руснаците им следва мач с Чехия: " Знам, че са мощен тим. Винаги са били в огромната шестица на Световното състезание. За нас е значимо да ги победим и да заемем 1-ото място в групата, споделя още русенецът, който на клубно равнище пази за Ню Йорк Рейнджърс.

#RUSAUT #IIHFWorlds A 15-save shutout win for Alexander Georgiev gives @russiahockey their 2nd win of the tournament.

Stay up to the minute with game action with the IIHF App:
https://t.co/PDQtNtuJxc
https://t.co/yImldTg3TU pic.twitter.com/7HRKYOqaPC
— IIHF (@IIHFHockey) May 12, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР