Роденият в Македония режисьор Горан Столевски, чиито предишни филми включват

...
Роденият в Македония режисьор Горан Столевски, чиито предишни филми включват
Коментари Харесай

„Домакинарство за начинаещи“ улавя суровата красота на странното „намерено семейство“

Роденият в Македония режисьор Горан Столевски, чиито предходни филми включват „ Няма да бъдеш самичък “ от 2022 година и „ От една Age ” има гения да прави сърцераздирателни филми, които съдържат задоволително покруса, с цел да преобърнат човек от вътрешната страна. Третият му игрален филм, „ Домакинарство за начинаещи “, който наблюдава най-вече необичайно „ открито семейство “ от осем души, до момента в който се пробва да се възвърне от загубата на дамата в центъра на техния свят, несъмнено дава отговор на това.

С присъединяване на артисти от разнообразни генерации от източноевропейски артисти, ансамбълният филм, който ще бъде пуснат в определени кина в петък, е въодушевен от фотография от 1970 година, направена от един от приятелите на Столевски тъкмо откакто той се е преместил в Мелбърн, Австралия и в къща с приятеля си и осем гей дами.

„ Той разгласява тази случайна моментна фотография от ежедневния им живот и просто си припомням, че я погледнах и отидох, какво ужасно пространство – дребен пашкул, където мож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР