Роденият в Бразилия нападател на ФК Краснодар- Ари, е бил

Роденият в Бразилия нападател на ФК Краснодар- Ари, е бил ...

Откраднаха ръчни часовници на бразилец от Краснодар на стойност 320 хиляди евро.


Роденият в Бразилия нападател на ФК Краснодар- Ари, е бил обран и са му били отнети 12 ръчни часовници на стойност 23 милиона рубли или 321 хиляди евро. 33-годишният футболист е подал жалба в местната полиция и органите на реда вече имат заподозрян.

Злосторникът е проникнал в дома на играча в момент, когато не е имало никакви хора, разбил е витрина, от която е отнел 12 ръчни часовници на стойност 23 милиона рубли. Но полицията бързо е установила извършителя, тъй като на камерите ясно се виждал автомобила и регистрационния номер. За нещастие на Ари, няколко от часовниците вече са продадени, докато други са му били върнати. Самият футболист заяви, че за него това не е проблем, въпреки високата стойност на откраднатите часовници.

Ари се надява селекционерът на Русия Станислав Черчесов да го извика за европейските квалификации срещу Шотландия и Кипър през октомври и в националния отбор на страната да се съберат трима бразилци. Другите двама са вратарят Гийерме Маринато и защитникът Марио Фернандеш. Ари, чието пълно име е Арикленес да Силва Ферейра, живее в Русия от 2010-а година, а през 2018-а година получи и руски паспорт, както и беше извикан за две контролни срещи.
Премиер Лига 9 кръг, събота 14 септември Краснодар 17:00предстои Криля Советов

Източник: sportal.bg