Родените на 20-ти април са грижовни, тактични, отговорни и дипломатични

...
Родените на 20-ти април са грижовни, тактични, отговорни и дипломатични
Коментари Харесай

Родените на 20 април са с богата фантазия и изтънчен вкус

Родените на 20-ти април са грижовни, тактични, виновни и дипломатични хора – постоянно подготвени за съдействие и взаимна активност. Те са креативен надарени персони с богата фикция и изискан усет. И те, както и хората родени под знака на 2-ката са дейни повече в духовната, в сравнение с във физическата и материалната сфера. Надарени са с логичен и аналитични качества и постоянно се нуждаят от външни тласъци и поддръжка. Конкретните материални цели реализират благодарение на методична работа и самодисциплина. Притежават развито въображение. Не са им чуж­ди мистичните и окултни влечения или ползи, пише http://horoskop-astrom.com.

Интуитивен, сантиментален, прочувствен човек с изобретателно въображение и инте­лект, присъщи на хората на изкуството. Стреми се към естетика, правдивост и раз­бирателство. Има развъртян инстинкт за владеене, а надменното му държание постоянно прикрива зависимости, неустойчивост на въздействие или липса на задоволително пред­при­емчивост и убеденост в себе си. Цени изкуствата, образоваността и образо­ва­нието. Способен е да натрупа огромно количество знания. Стреми се към красиви, функ­ционални и практични неща. Силно завързан е към природата, дома, се­мей­ст­во­то и приятелите си. Важно значение в живота на индивида може да има при­съст­вието на майката или на избрана жена.   

В делово и професионално отношение представителят на тази дата би могъл добре да се осъществя в дребна компания, защото не е податлив да се разпростира в слож­ни и огромни сфери на действия с доста отговорности. Притежава заложби за сполучлива реализация и в области като обучение, медицина, обществени и филантропични действия и услуги. Личността е подобаваща за работа също в областта на политиката, на недвижимите парцели и в правото, където вниманието й към детайлите ще бъде добре оценено.

Ето някои от родените на тази дата:

1943 г. – Венцеслав Николов, виолончелист, диригент и възпитател

1954 г. – Росица Борджиева, певица

1962 г. – Стамен Явахчов, мим

1970 г. – Стефан Цветков, тенисист
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР