Родени между 23 октомври и 22 ноември, Скорпионите са много

...
Родени между 23 октомври и 22 ноември, Скорпионите са много
Коментари Харесай

Защо Скорпионите са толкова трудни за разбиране?

Родени сред 23 октомври и 22 ноември, Скорпионите са доста интензивни хора. 
Тяхната персона е особена - воден знак със мощно изразена емоционалност, само че и инатлив като земен подобен. За разлика от Рака или Рибите, които също са част от водната буря, Скорпионите постоянно поставят стена сред себе си и останалите. Ето и няколко други аргументи, заради които Скорпионите са толкоз сложни за схващане съгласно астрологията. 
1. Защото са преобладаващи
Скорпионите са водачи. Правят всичко допустимо да бъдат положителни във всичко, без значение от  тематиката. 
2. Защото държат себе си в загадка
Скорпионите са цялостни с секрети, които пазят зорко. Не е елементарно да се предскаже какво ще вършат, защото те не желаят да разрешават на другите да знаят повече за тях, в сравнение с те знаят за себе си.
3. Защото за тях е значимо да печелят всякога
Скорпионите са доста упорити и постоянно ще желаят да завоюват. Независимо от обстановката (спорове или вечери на другарски игри), те ще бъдат спечелили, даже в случай че това значи загуба на другари. 
4. Защото могат да бъдат свръхзащитни и контролиращи
Тяхната преобладаваща природа влиза в дуел с всеки от техните сътрудници. 
5. Защото са упорити
След като се съсредоточат върху нещо, те не разрешават нищо да промени мнението им.
6. Защото са прекомерно любопитни
 СКОРПИОН: Ето какво прави тази зодия толкоз забавна СКОРПИОН: Ето какво прави тази зодия толкоз забавна
Хората, родени сред 23 октомври и 21 ноември, принадлежат към зодия Скорпион. Те са буйни, мощни и мистериозни души, необикновено чув...
Скорпионите са любопитни към света и всичко, което той предлага. Но това може да ги докара до проблеми през множеството време.
Прекаленото ви любознание може да ви накара да се насочите към нещо, което не е предопределено за вас.
7. Защото са прекомерно енергични
Скорпионите имат безкрайна сила, която им оказва помощ да изследват света към тях. Това ги кара да бъдат стимулирани и непрекъснати. Обаче другите към тях желаят да се провиснал понякога. 
8. Защото се движат бързо
 5 аргументи всички да ненавиждат тази ЗОДИЯ 5 аргументи всички да ненавиждат тази ЗОДИЯ
Е, може и да звучи малко пресилено, само че несъмнено има една зодия в Зодиака, която си има доста врагове. Това е зодия Скорпион и в този момент ще...
За другите е мъчно да стигнат там, откъдето идвате. За да избегнете ненужна конкуренция с значими за вас сътрудници (в бизнеса и в живота), пробвайте да преминете през всяка мисъл, която ви е довела до крайната ви цел. Дори неща, които не са свързани с по-голямата картина, всичко оказва помощ.
9. Защото знаят какво желаят
Въпреки че ви харесва да сте в центъра на нещата, оставете другите да бъдат изстреляни в светлината на прожекторите. Дори да сте включени в историята, оставете вашия другар (колега,познат) да опише своята страна на историята. 
10. Защото не постоянно схващат какво желаят другите
Винаги се уверявайте, че споделяте по какъв начин се чувствате и какво желаете.  И разберете, че другите може да имат потребности, които сте приели за даденост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР