Родената в Русия Анна Сорокина се е представяла за богата

...
Родената в Русия Анна Сорокина се е представяла за богата
Коментари Харесай

Остап Бендер в пола – как аферистката Сорокина попадна в американски затвор

Родената в Русия Анна Сорокина се е представяла за богата наследничка на милиони. Дъщеря на съветски водач. От 17-годишна живее в Германия, където получава немски паспорт. След това отива зад океана и посредством неистини си обезпечава разточителен живот измежду елита на Манхатън. Чрез измами присвоява големи суми. Сега 28-годишната рускиня - известна като Ана Сорокин или Ана Делви, ще би трябвало да се елементарни с лукса и да го размени с килията. Дойче веле наблюдава правосъдния проблем.

Тя се е представяла за богата наследничка на милиони. Използвала е лъжата, с цел да си обезпечи място измежду елита на Манхатън. Сега 28-годишната Ана Сорокин ще би трябвало да се елементарни с лукса, който си е осигурила с измамничество.

Малко преди произнасянето на присъдата против нея Ана Сорокин се обърна персонално към правосъдния състав: " Извинявам се за грешките, които направих ", съобщи тя. Нейното закъсняло самопризнание обаче не ѝ оказа помощ изключително - Сорокин получи ефикасна присъда от 4 до 12 години. Ще рече, че най-рано след 4 години тя може да бъде сменена с условна и Сорокин да излезе на независимост. Съдийката Даян Кисел съобщи, че е смаяна от мащабите на измамата.

Според Върховния съд на щата Ню Йорк, 28-годишната германка е съумяла да си присвои сумата от 275 хиляди $. От тях към 200 хиляди $ Сорокин би трябвало да върне на излъганите, постанови още съдът. Отделно от това тя би трябвало да заплати и санкция в размер на 24 хиляди $.

Лъжи, неистини и отново неистини

Историята на Ана Сорокин притегли вниманието на международната общност. Под името Ана Делви през 2016 и 2017 година Сорокин е съумяла да се промъкне в елитното общество на Манхатън: представяйки се за фантастично богата наследничка, Сорокин бързо си спечелила доверието на платежоспособни членове на клуба на " богатите и красивите ". Според обвиняването, посредством умели неистини и доста самонадеяно държание Сорокин си издействала заеми от разнообразни банки за милиони долари, пътувала гратис с частни самолети и в продължение на месеци живяла в първокласни хотели в Манхатън, без да заплаща сметките си. Възложила даже на един прочут график да създаде логото на нейната несъществуваща фондация " Ана Делви "

НаВеднъж Сорокин наела аероплан за присъединяване в годишна конференция на вложители в Бъркшайър Хатауей в Омаха - задачата била да се срещне с Уорън Бъфет. Друг път поканила своя другарка, фотографката на списание " Венити феър " Рейчъл Уилямс, в първокласния хотел " La Mamounia " в мароканския град Маракеш, където една нощувка коства 7 хиляди $. В последна сметка Уилямс трябвало сама да заплати престоя си, а сумата 62 хиляди $ надхвърляла годишния приход на фотожурналистката. По време на процеса обвиняването съобщи, че в тази ситуация става дума за " добре премислена система, целяща да внуши на жертвите чувството за сигурност ".

Ана Сорокина е родена в Русия, татко ѝ карал камион. На 16-годишна възраст фамилията пристигнало в Германия, където се открило в региона на Кьолн, а от 2016 Сорокин живее в Съединени американски щати. Там тя скалъпила измислената история, че всеки миг очаквала един немски поверителен фонд да ѝ изплати голямо завещание за милиони.

Милиони може да завоюва от историята на Сорокин интернет-платформата " Нетфликс ", която към този момент е закупила правата от нея за снимането на сериал. Сценаристката на кино лентата Шонда Раймс стана известна с известния медицински сериал " Анатомията на Грейс ". Добри пари от нещастието си може да изкара също и излъганата фотожурналистка Рейчъл Уилямс, която към този момент е съумяла да продаде персоналната си история на едно издателство и на една телевизия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР