Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две

...
Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две
Коментари Харесай

Откриха мъртва рускиня и децата й в Ню Йорк

Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две и три години, преселили се в Съединени американски щати със зелена карта, бяха открити мъртви в апартамент в Стейтън Айлънд, Ню Йорк. Приятелят на дамата беше арестуван по съмнение в ликвидиране, заяви „ Ню Йорк Пост “.

Според отчет, оповестен в уеб страницата на градската полиция, екипът е дошъл на адреса през вчерашния ден сутринта след повикване на 911, осведоми Агенция Франс Прес.

" При идването си полицията е разкрила задименото жилище. Пристигнали са пожарникари от Ню Йорк, които са угасили дребен пожар. При влизането в жилището били открити телата на 36-годишна жена, тригодишно дете и двегодишно дете ", се споделя в отчета на пожарникарите.

Според „ Ню Йорк Пост “, 37-годишната Аушева е открита легнала с лицето надолу на легло, като имала съществени пострадвания по главата и лицето. Предполага се, че децата ѝ са били удавени.

Полицията упрекна за убийствата татко им, 36-годишният Шон Уокър, чиновник на американските военновъздушни сили. Той беше арестуван на автомагистрала с мобилен телефон и персоналната карта на Аушева в ръцете му.

Полицията разполага с данни за домашно принуждение в фамилията и от предишното.

Алла Аушева се е преместила в Съединени американски щати през 2011 година Тя се включила към Националната армия на Съединени американски щати, след което е била трансферирана във военновъздушните сили на Националната армия. През 2012 година е получила американско поданство.

" Ние сме на ранен стадий от следствието, което е в ход. Медицинският специалист ще откри повода за гибелта, само че ние считаме, че става дума за ликвидиране ", обявиха от полицията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР