Родената в Мексико звезда – Салма Хайек, е едно от

...
Родената в Мексико звезда – Салма Хайек, е едно от
Коментари Харесай

Салма Хайек на 53: актрисата, която се осмелява да се бори за справедливост

Родената в Мексико звезда – Салма Хайек, е едно от най-ярките лица на Холивуд, изиграла голям брой превъзходни функции. Тя е и бранител на правата на дамите, като персонално се опълчва против половите похищения над красивите и можещи дами. Харесва живота си подобен какъвто е – щастлива е, че има хармонично семейство и се гордее с възрастта си, не се срами от белите кичури и отхвърля изкуствената хубост. Такава е Салма Хайек на 53 години. Красива, надарена и същинска. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Aug 18, 2019 at 8:12am PDT

Актрисата е възпитана в богато и вярващо семейство, като още на 12-годишна възраст е изпратена да учи в католическо учебно заведение в Луизиана. Там тя схваща, че страда от дислексия, само че по-големият проблем е буйният й характер, който я кара да потърси шанса си като актриса, в началото с незначителни функции в теленовели в Мексико, а по-късно и в англоезични филми като " Десперадо " и " Този див, див запад "

Първата огромна роля на Хайек е във кино лентата   " Фрида " като мексиканската художничка Фрида Кало, за която получава голям брой влиятелни награди, измежду които и  " Златен глобус ". Но като се изключи че лентата се оказва и нейният пропуск за звездния свят на Холивуд, тя се оказва и една от най-големите й саможертви. Много години по-късно актрисата разкрива, че по време на фотосите е унизена от продуцента Харви Уейнстийн, заплашвана е и физически, тъй като отхвърля да прави секс с него. 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР