Родената в Кюстендил дама, обаче може би има предвид друг

...
Родената в Кюстендил дама, обаче може би има предвид друг
Коментари Харесай

Жесток екшън в София! Маскирани обръщат пълни кофи за боклук! Обслужва ли акцията кампанията на Мая? ВИДЕО

Родената в Кюстендил дама, обаче може би има поради различен град. През последните години София е един от най-чистите градове в Европа, а хигиената му е на доста по-високо равнище от това в Париж, Рим и Лондон. И това не е единствено наша констатация, а на хората, които са посетили тези дестинации през последните месеци.

Ползата от среднощното интензивно мероприятие може да се търси и в добре подбраните и дирижирани медийни участия на няколко протестърски организации, които гравитират към политическите трупове на кръга "Агнешки главички ". Господарите им несъмнено предостатъчно са потривали ръце от "Драгалевци ", нищо че от дълго време са изпратени от гласоподавателите на политическото бунище.

Вчерашният разгром бе сниман от камери на Нова телевизия, които бяха на мястото на събитието.



От компаниите за сметоизвозване получават сигнали, че в тъмните часове на денонощието това е всеобща процедура.



Двамата мъже, които обърнали кофата, избягали без да обяснят какво ги е предиздвикало да извърнат контейнера. Цветанка Колева видяла вандалите и се пробвала да ги спре. “Виждам две момчета движат се по тротара скачат върху кофите, събарят ги. И аз им направих забележка: „ Защо събаряте кофите?” и те ми споделят: „ Спокойно! Ние сме от чистотата”. Е, по какъв начин ще сте от чистотата, като обръщате кофите”, показа тя.

Минути след гаменската демонстрация на място пристигнаха и двама от шефовете на сметоизвозващата компания. „ От една седмица насам всяка вечер се обръщат кофи, изкарват се на средата на улицата. Тъкмо съберем на едно място боклука след половин час на друго място обърнати кофи”, разяснява Ивайло Даховски, шеф на сметоизвозваща компания.

„ На долу с главата и има хора, които се обаждат и пускат недоволство, началника се обажда и ние се връщаме отново”, разяснява чиновник в сметосъбирането.

Освен да вадят боклука, вандалите чупели и контейнерите, оплакаха се от компанията, която извозва отпадъците. Подозират и че изненадващите среднощни акции имат връзка с идния локален избор. „ В края на краищата боклукът няма цвят, има аромат. Да престанат. Има 4 дни до изборите, в случай че е обвързвано с изборите”, съобщи още Ивайло Даховски.

Полицията е сезирана, само че арестувани към момента няма.

Крайно време е полицията да арестува шепата маскирани бандити, да ги разпита и по-късно да доближи до поръчителите им и до някои извънредно забавни заключения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР