Родена в Лондон, с косово-албански произход, Дуа Липа живее до

...
Родена в Лондон, с косово-албански произход, Дуа Липа живее до
Коментари Харесай

Дуа Липа срещу мъжете и предразсъдъците

Родена в Лондон, с косово-албански генезис, Дуа Липа живее до 4-годишна възраст в Косово, след което на 15 се връща сама в британската столица. Израства със своите приятелки, които са и нейното семейство. Именно това е една от аргументите изпълнителката да е по този начин феминистки настроена и да не се пробва да го крие.

В новия брой на Vogue Австралия тя още веднъж визира тематиката и декларира, че нейната задача е да сплотява дамите посредством своето творчество , да ги кара да се усещат мощни и самостоятелни. Самата тя се усеща по-силна и можеща, когато е заобиколена от дами.

Днес Липа е на върха на славата и е безапелационна, че в никакъв случай не си е представяла сходен живот , че всичко това ще се случи на нея и всичко, което прави, ще има сходен резултат върху останалите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на Мар 24, 2020 в 1:26 PDT

В това число засяга и милионите клипчета в TikTok с #dualipachallenge , в които потребителите на обществената мрежа танцуват на нейната ария " Don`t stop now ".

Отношението на певицата към обществените мрежи обаче е много полюсно. Тя ги приема най-много като мястото, където научава имената и вижда лицата на най-верните си почитатели. Освен това, има опция да вижда папарашките фотоси, които са й създали, най-много когато е в компанията на гаджето си Ануар Хадид.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на Мар 25, 2020 в 7:38 PDT

Социалните мрежи обаче могат да са и доста токсични и Липа го знае от личен опит. А детоксът от тях й е оказал помощ да сътвори втория си албум Future Nostalgia подобен, какъвто е. Защото знае, че отношението към дамите актьори е по-различно и рецензията е по-разрушителна. А тя се надява да успее да промени това.

И изпълнителката, като и доста други девойки, е била обект на насмешки от страна на момчетата през ученическите си години. После е изпитвала и полов тормоз в една или друга форма и знае, че дамите постоянно би трябвало да се нагласят съгласно нечии различен метод на живот .
 Дуа Липа, стрийптийз клубовете и защо почитателите на певицата я нападнаха в обществените мрежи
Защо почитателите на Дуа Липа се ядосаха, че върви на стрийптийз

Да би спокойно седяло, не би знамение видяло

Тези размишления по никакъв начин не ни изненадват, тъй като при всяка комфортна опция да приказва обществено, Липа визира тематиката за равенството сред половете в една или друга област на живота. И сама заключва, че е част от феминистичната вълна в музиката , с което може единствено да се гордее.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vogue Australia (@vogueaustralia) на Мар 21, 2020 в 2:46 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР