Родена е през 2002 г. в Ямбол. Имала е друго

...
Родена е през 2002 г. в Ямбол. Имала е друго
Коментари Харесай

Родена в Ямбол, с друго име, без семейство. Яна търси биологичната си майка

Родена е през 2002 година в Ямбол. Имала е друго име, друго ЕГН. Нямала е семейство. Може би не е имала и късмет за добър живот. Казвала се е Катя Мариянова Стоянова. Днес се споделя Яна Кръстева и търси биологичната си майка, написа "Трафикнюз ".

Оставена е в Дом за медико обществени грижи в Ямбол. Същият, който в края на януари 2019 година беше закрит. Когато е едвам 4-месечно бебе, семейство от Пазарджик и дава късмет за по-добър живот. Дава и късмет за дом, майчина грижа и обич.

Знае рождения си ден. На 14 юли би трябвало да навърши 17 години. Живее в прелестно семейство, на което е безпределно признателна. Разбира, че е осиновена, когато е още в детската градина.

Днес знае, че има и брат и сестра, които в никакъв случай не е срещала. Затова ги търси. Иска да се срещне с биологичната си майка и да разбере повече за предишното си, за корените си.

Знае доста малко за биологичното си семейство. Малки късчета от пъзела, който се пробва да подреди.

Жената, която е родила Яна, се споделя Марияна Николаева Стоянова, родена в края на 60-те години. Разполага и със своя лична фотография, когато е едвам 5-месечно бебе – малко след осиновяването си. С други думи търси игла в купа сено.

Решава да се обърне към разнообразни групи във Фейсбук, а и към всеки, който може да има информация за биологичното й семейство.

"Публикацията е от през вчерашния ден и към момента никой не се е свързал с мен. Хората единствено споделят, за което съм им доста признателна ", споделило пред изданието момичето.

Нашият екип се свърза с отдела на Държавната организация за протекция на детето, с цел да разберем дали можем да получим някаква информация по случая. Ударихме на камък.

За да разбере коя е майка ѝ, Яна би трябвало да изчака, с цел да навърши пълноправие. След това би трябвало да пусне иск, а съдът би трябвало да реши дали е от витално значение тя да разбере кои са биологичните и родители. Иначе казано - Яна ще се завърти в колелото на бюрокрацията и ще бъде прехвърляна от институция в институция.

Затова Яна приканва всеки, който може да има информация за биологичната й майка, да се свърже с нея. Информация може да изпращате и до нашата редакция.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР