Родена е преди 35 години в София, но е живяла

...
Родена е преди 35 години в София, но е живяла
Коментари Харесай

#2020: Фелия Барух и годината на прегръдката

Родена е преди 35 години в София, само че е живяла в Белгия, Мексико и Испания, където учи архитектура и снимка. Тя е Фелия Барух , фотограф и куратор на фестивала " ФотоФабрика " от основаването му през 2014-та и обича да снима хората. А обичаният й план е " Черната кутия на Фелия Барух " – нейното ателие портрети.

През тази странна 2020 година Фелия издаде книгата Palermo. Box. Me., в която споделя своята история за пътя, раздялата и борбите, най-много персоналните. Как наподобява човек в края на една такава година, ще разберем сред 26 и 30 декември , когато " Черната кутия " ще гостува на изложба КО-ОП  – този декември " Черната кутия е същата, ние сме разнообразни "...

Как ще запомните 2020 година?

Фелия Барух: 2020-та година беше една шантава година за всички, случиха се извънредно доста неща поради месеците, през които сякаш те не можеха да се случат . Започна с доста работа, доста самотност и предпочитание за нови неща. Така и се случи, издадох книга, направих галерия, срещнах се с нови хора, места, занимания, опитах, със себе си най-много.

Какъв е най-важният урок за вас през тази година?

Фелия Барух:  Да сортираме кои са хората, с които желаеме да прекарваме времето си. Да ценим това, че ни има , тук и в този момент.

Кой е символът/думата на 2020?

Фелия Барух: Прегръдката.

Какво очаквате от 2021?

Фелия Барух: Имам доста проекти за работа и пътувания и се надявам да мога да ги осъществя. Искам да направя още няколко фотографски книги, още доста портрети, да се науча да карам сърф с брат ми, да стартира да се катеря по скали.

Какво е вашето благопожелание за Новата година?

Фелия Барух:  Здраве и време с обичани хора. Прегръдки, на които се радваме в този момент, повече от всеки път. 

 
#2020: Богдана Трифонова и годината, която не желае да запомни

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР