Родена е на 25 май 1973 г. в Мъри, Кентъки,

...
Родена е на 25 май 1973 г. в Мъри, Кентъки,
Коментари Харесай

Тайните за красота и здраве на божествената Моли Симс

Родена е на 25 май 1973 година в Мъри, Кентъки, Съединени американски щати . Повечето от вас несъмнено я познават като Делинда Дилайн от сериала „ Лас Вегас ”, само че звездата на хубавицата Моли Симс изгрява години по-рано на стилния подиум. Кариерата ѝ като манекенка е доста впечатляваща. Дългокраката русокоска е била един от ангелите на Victoria's Secret, появява се на страниците на международни фешън списания като „ Ел “, „ Вог “, „ Мари Клер “. Моли е водеща на стилното предаване на МТВ „ House of style “.

45-годишната хубавица е майка на три деца, само че това не ѝ пречи да наподобява зашеметяващо.  

A post shared by (@mollybsims) on Aug 10, 2018 at 4:17pm PDT

Преди години в изявление за „ Хъфингтън пост русокоската разкри, че на млади години е гладувала и интензивно е ходила на фитнес, с цел да понижи тежестта си до изисквана норма, фамозният „ размер 0 или XS ”.

„ Много е тежко да останете на дребното килограми, които се желаят от вас. За да стигна до желаното тегло, от време на време не съм яла по няколко дни ”, признава тогава моделката.  

A post shared by (@mollybsims) on Nov 28, 2017 at 6:41pm PST
Днес Моли Симс има книга, отдадена на фитнеса и здравословния метод на живот. И е надалеч от мисълта, че с цел да изглеждаш добре, би трябвало да се подлагаш на непосилен апетит.

Актрисата споделя, че всяка заран се разсънва в 06:30 ч с децата си . След това си подготвя зелено смути от свежи плодове, ядки и семена Чия.-->

През деня в себе си постоянно има бадеми – те са идеалната лека закуска и обезпечават сила за през целия ден. Освен сурови ядки, Моли Симс споделя, че още по време на първата си бременност е почнала да приема и рибено масло и продължава и през днешния ден. Това е изключително значимо съгласно нея за всички дами, които са навършили към този момент 30 години, защото им обезпечават нужните мастни киселини.

Моли тренира всяка заран : „ Добре е освен за мен, само че е добър образец и за децата ми. Редувам пилатес, йога, спининг и бягане “.

Медитацията също е наложителна част от деня ѝ. „ Съзнанието ми ми споделя непрекъснато да се движа и да не спирам, до момента в който йога и медитация ми оказват помощ да се задържа в сегашното и да забавя темпото. С напредването на възрастта разбрах, че без значение какви артикули използваш, в случай че не се грижиш за кожата си, тя в един миг ще те съобщи. Така че, няма значение каква козметика си купувате, просто не спирайте да се грижите за кожата си и пийте доста вода. “  

A post shared by (@mollybsims) on Jul 3, 2018 at 11:38am PDT
 

A post shared by (@mollybsims) on Jul 12, 2018 at 12:06pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР