Роден в условията на криза, VIRUS on-line FESTIVAL e доказателството,

...
Роден в условията на криза, VIRUS on-line FESTIVAL e доказателството,
Коментари Харесай

Задава се първият онлайн фестивал в България

Роден в изискванията на рецесия, VIRUS on-line FESTIVAL e доказателството, че всяка отрицателна обстановка крие в себе непредвиден позитивен заряд. Сега, когато се постанова на всеки от нас да промени навиците си, държанието си, посланията си, слагаме едно ново начало. Това е част от посланието на първия в България онлайн фестивал, който ще се състои напълно в онлайн среда и ще бъде наличен за всички, без значение в коя част на страната и света се намирате!
Платформата на ще даде опция на доста самостоятелни актьори, музиканти, художници, създатели, танцьори, приложници, хора с гении и креативна сила да покажат на света най-хубавото от себе си. Останалите просто могат да гледат какво вършат другите.
Очакват ни и срещи с известни лица от разнообразни области на културата и изкуството. Предвидени са детски представления и куклен спектакъл , четене на приказки, кулинарни демонстрации и мастър класове, просветителни курсове, танцови и спортни онлайн уроци, стенд ъп комедия и театрални представления, концерти.
Датите към този момент са избрани – 24, 25 и 26 април 2020, а работата по програмата тече с цялостна мощ! До 19 април 2020 е отворена поканата към искащи от цялата страна, които желаят да се включат в новото начинание и могат да предложат забавно наличие. Ако мислите, че има какво да покажете на аудиторията – свържете се с уредниците на [email protected].
Част от участниците ще бъдат включвани в платформата от домовете си, от лични студия и ателиета, а за други ще бъдат основани специфични подиуми за онлайн излъчвания във Варна и София. В част от включванията, феновете ще могат да задават въпроси и да вземат участие с противоположна връзка.
" Това е първият по рода си онлайн фестивал в България и концепцията ни е да подпомогнем разнообразни планове и хрумвания, които в актуалната обстановка се осъществят онлайн. Това са музиканти, актьори, приложници, създатели - хора със свободни специалности, за които интервалът е тежък. Освен това съм сигурен, че платформата ще предложи забавни артикули и благоприятни условия на доста хора, които към този момент се чудят по какъв начин да прекарват времето си в къщи ", споделя Николай Тодоров - Ник, уредник на VIRUS on-line FESTIVAL.
Фестивалът ще е безвъзмезден, само че е планувана опция за онлайн дарения в интерес на артистите, които са ви впечатлили или желаете да подкрепите.
Единственото изискване към всички участници е да не разясняват тематиката " ковид " и политика в участията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР