Роден в Шотландия през ноември 2005 г., Бен Доук идва

...
Роден в Шотландия през ноември 2005 г., Бен Доук идва
Коментари Харесай

Бен Доук - запомнете това име


Роден в Шотландия през ноември 2005 година, Бен Доук идва от футболно семейство и е внук на някогашния състезател на Мортън Мартин Доук. Той играе като крило и се причисли към академията на Селтик в ранна възраст, следвайки стъпките на Киърън Тиърни и Лиам Хендерсън.

На 16 годишни дебютира за " детелините ", влизайки като запаса в 68-ата минута при успеха с 1:0 в шотландската Висша лига против Дънди Юнайтед. Ливърпул се оправи с конкуренцията на редица топ клубове в Европа за подписа на Доук, който откри вероятността да работи дружно с Юрген Клоп прекомерно добра, с цел да я откаже.

Той направи клубния си дебют против Дарби Каунти през ноември 2022 година и удиви " Анфийлд " с дрибльорските си умения в жанр Мохамед Салах

На " Боксинг дей " Бен дебютира и във Вишата лига на " Вила Парк " при успеха на Ливърпул над Астън Вила. Определят го със жанр подобен на Уейн Рууни и Рахим Стърлинг, а други с легендата на мърсисайдци Кевин Кийгън.

„ Той е в действителност витално момче, интелигентен състезател, с добър дрибъл, бърз, може да употребява и двата крайници. Много неща явно са естествени за него, което е в действителност потребно ", разяснява за него Юрген Клоп. Бъдещето на Бен Доук наподобява в действителност блясково и напълно скоро може да се окаже една огромните звезди във Вишата лига.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР