Род Стюарт взема най-малко 50 чифта чисти цветни чорапи със

...
Род Стюарт взема най-малко 50 чифта чисти цветни чорапи със
Коментари Харесай

Род Стюарт взема 50 чифта чорапи със себе си за всяко свое шоу

Род Стюарт взема минимум 50 чифта чисти цветни чорапи със себе си за всяко свое шоу, тъй като желае те да са част от стилното му облекло, заяви Контактмюзик.

Седемдесет и четири годишният рокаджия не "колекционира " единствено чорапи, защото има също доста блейзъри.

"Род се отнася доста съществено към театралното си облекло и има огромен избор за всеки собствен концерт - сподели източник, представен от в. "Сън ". - В съблекалнята му постоянно има блейзъри, само че за него чорапите също са значими. Той не е захласнат от чорапите, само че му подхожда да ги колекционира. "

Увлечението на Род по чорапите не е изненадващо за почитателите и брачната половинка му Пени Ланкастър, която неотдавна разкри, че купува кашмирени чорапи за рождените му дни и за Коледа, тъй като той постоянно се оплаквал, че му е студено на краката в леглото и по време на пътуванията му със аероплан.

"Род е прочут като рок реализатор, който се качва на сцената и пее - сподели 48-годишният модел. - Но аз познавам и другия Род, за който се омъжих - занимателния, любящ фамилен мъж, който желае да е обкръжен от хора, които обича и които го обичат. Той в никакъв случай не желае нищо. Обича да носи кашмирени чорапи в леглото и в самолетите. "

Двойката има двама сина - 13-годишния Алистър и 10-годишния Ейдън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР