Род Гилбърт подготвя своето „най-мрачно турне на живо досега“ след лечение на рак, тъй като Morocco Trek е замразен

...
Сега отново на нашите екрани за сезон пет на Growing
Коментари Харесай

Сега отново на нашите екрани за сезон пет на Growing Pains, той казва на Sky News: „Чувствам се доста добре . Възстановявам се и съм много щастлив, че работя отново."

Гилбърт щеше да е всеки ден, за да изкачи връх Тубка - най-високият връх в Атласките планини - като част от благотворителен поход той ръководи от 2013 г. и първия след диагностицирането му с рак, набирайки пари за Velindre Cancer Center в Кардиф, Уелс.

Сега земетресенията в страната - според изчисленията, убили близо 3000 - очевидно промениха плановете, но Гилбърт казва, че ако е възможно да отиде, той все пак ще отиде: „Имаме хора на място, които оценяват ситуацията. И предполагам, че ако можем да отидем, вероятно трябва, защото ще наемем местни хора и ще влагаме пари в нашите местни икономика и може да успеем да помогнем. Основната грижа очевидно е за хората там. е техен покровител в продължение на десетилетие – ситуация, която той описва като „странна“.

Ясно е, че с обиколка, пътешествие и ново телевизионно шоу, всички в движение, Гилбърт е зает човек.

< p class="sdc-article-related-stories__link-text"> Род Гилбърт казва „прекрасно е да си жив“, докато тръгва на турне за първи път след лечението на рак

Разказвайки за турнето през следващата година, той казва: „Ще бъде доста тъмно, но от това, което направих досега – извърших няколко малки работи в Единбург и други неща – наистина съм доволен от начина, по който върви.

„Въпреки че това е най-мрачното нещо, което съм правил, очевидно, след това, през което съм минал, мисля, че за мен е най-забавното. Определено ме кара да се смея. И засега изглежда, че работи."

Изображение: Velindre Cancer Center в Кардиф. Снимка: Rhod Gilbert/Facebook

Що се отнася до това дали забавният човек някога се страхува да бъде отменен, тъй като културните войни бушуват и някои твърдят, че се страхуват причиняването на обида убива комедията, Гилбърт казва, че не се притеснява.

„Просто се смея на собствения си живот“

„В миналото говорех за неща като електрически четки за зъби, завивки, изгубен багаж, кайма. Ако някой някога е отменил за тези неща, ще ми е интересно да чуя. Но се съмнявам.

„Сега, в последното ми предаване Книгата на Йоан и това следващо, говоря за себе си и моите преживявания и знаете ли, майка ми е с Алцхаймер, инсулта ми, моето безплодие , моята борба да имам деца, моят рак. И така, говоря за моите неща, моите преживявания, така че не, изобщо не мисля за това.

„Докато говоря за неща, които са големи противоречиви теми, предполагам, че говоря за моите преживявания и мисля, че хората са добре с това.“

Той добавя: „Никога не се опитвам да получа заглавия с това или да бъда особено нервен с това, просто се смея на собствения си живот."

След като е използвал платформата си, за да помогне да наруши мълчанието около здравословните проблеми в миналото, той признава, че не винаги е лесно да се шегуваш с рака.< /p>

„[Моето предаване] по изцяло нова тема, която е наистина трудна за ориентиране, знаете, И това е истинско предизвикателство и наистина вълнуващо...

„Има потенциал да движи хората повече, има потенциал да има по-голямо въздействие върху хората, според мен, отколкото четките за зъби, завивките и други неща."

Щракнете, за да се абонирате за Backstage, където и да получавате вашите подкасти

Далеч от трудните теми в следващото му шоу на живо, Гилбърт има малко по-леко сърце в най-новото си телевизионно шоу Growing Pains, включващо множество други знаменитости, които разказват за своите ужасяващо смущаващи тийнейджърски години.

Бившата приятелка, на която дължи всичко

Самият Гилбърт е страдал от осакатяваща срамежливост през детството и тийнейджърските си години, продължила и в зряла възраст - въпреки грабващия вниманието му избор на кариера.

Той обяснява: „Бях ужасно срамежлив, знаете ли, никога не бях излизал на сцена, докато не навърших тридесетте. Направих една училищна пиеса, в която единствената причина, поради която драматургът ме накара да го направя, беше да се опита да ме измъкне от черупката ми, да се опита да ме накара да бъда по-малко срамежлив и по-малко самосъзнателен. Всъщност не проработи и не ми хареса."

И така, какво се случи между неуспешното му изпълнение на Oh What A Lovely War и превръщането му в един от най-обичаните стендъпи в страната?

Оказва се, че бивша приятелка е променила живота му.

„Имах приятелка, която просто си помисли, че мога да го направя и просто продължи да ме кара и просто продължаваше да ме насърчава, продължаваше заяждайки се, както и да го кажете в продължение на около осем години, тя продължаваше да ме преследва и накрая аз казах: „Добре, ще опитам“.

„Но с това точка. Предполагам, че съм бил директор на компания за пазарни проучвания. Бях свикнал да се изправям пред хората и да представям. Вероятно бях малко по-малко срамежлив, отколкото бях в тийнейджърските си години и на двадесетте си години, със сигурност. Но университетът беше отписване, знаете ли, абсолютна социална тревожност, срамежливост направо. Едва излязох от стаята си.“

Прочетете повече:
Ръсел Бранд отрича „сериозни криминални обвинения“
Хю Джакман и съпругата му се разделят след 27 години брак

Въпросната бивша беше Брайъни Катрин Уортингтън – сега баронеса Уортингтън – британска активистка за опазване на околната среда и пожизнен партньор в Камарата на лордовете.

< p>„Дължа й всичко... без нея никога, никога, никога след милион години не бих си помислил да направя това. Не беше в главата ми нито една йота.“

Направена колежка за водещата си роля в изготвянето на Закона за изменението на климата на Обединеното кралство от 2008 г., баронеса Уортингтън очевидно е жена с много струни на лъка си – тя също беше първата жена, която кърми в Камарата на лордовете.

Гилбърт шеговито добавя: „Мисля, че тя прави значителна разлика в живота ми, но след това в тяхната работа върху околната среда вероятно е направила значителна разлика в повече ."

Изображение: Дермът О'Лиъри

За гърчещата уста на Дермът О'Лиъри: „Почти паднах от стола си"

Гост-участията в Growing Pains включват комика Грег Дейвис (Гилбърт казва звездата от Taskmaster „преследваше [сестра си] из полето на мотопед с бухалка за крикет“); Водещият Дермът О'Лиъри (Гилбърт казва: „Той ругаеше в студиото и аз почти паднах от стола си. Бях като „Дермът О'Лиъри, какво!“); и поп звездата Софи Елис Бекстър (Гилбърт признава, че е ревнувал от тийнейджърските й години: „Причината животът й да е смущаващ е, че е толкова дяволски готин“).

Що се отнася до това, което очаква Гилбърт - който изглежда донякъде работохолик - той казва: „Нямам цел, нямам петгодишен план. Нямам пълен списък с професионални неща, които искам да правя. Но аз все още наистина се наслаждавам на това, което правя и се развивам, мисля, и, разбирате ли, го прокарвам в различни области, което е хубаво.“

И поглеждайки назад, той е доста доволен от това, което е постигнал досега: „Няма нищо, което да си помисля: „Ами трябва да коригирам този запис и да се върна, и да направя успешно това нещо, което не направих успешно“. Това, което наистина ми харесва в кариерата ми в момента, е, че тя винаги се променя.

„Предполагам, че [имам нужда] да продължа да се развивам, да продължавам да се променя, да продължавам да изненадвам себе си и да продължавам да се наслаждавам на това, което правя ."

И въпреки че не може да спре да работи за дълго, той се надява да си вземе кратка почивка на слънце - след като посети задължителната сватба в края на лятото.

Все още е докосвайки се с всичките си стари приятели от училище, Гилбърт се връща в Уелс от ваканцията си в Южна Франция само за да отиде на сватбата на приятел. Признава, че са били заедно „от много време“, но едва сега се ожениха, той се шегува: „Чакаха 30 години, докато отида на почивка, малко им съжалявам!“

Growing Pains е в понеделник от 21:00 часа по Comedy Central.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР