Роботизираната вакуумна прахосмукачка се управлява лесно, с докосване Най-очевидното приложение на

...
Роботизираната вакуумна прахосмукачка се управлява лесно, с докосване
Най-очевидното приложение на
Коментари Харесай

Робот-прахосмукачка с три режима за всеки бюджет


Роботизираната вакуумна прахосмукачка се ръководи елементарно, с допиране

Най-очевидното приложение на роботизираните уреди наподобява е за разчистване на жилища и офиси. На пазара се оферират доста такива устройства в необятен ценови диапазон, в това число решения за най-скромните бюджети, без необикновен компромис с функционалностите.

За няколко десетки $ можете се сдобиете с за изсъхнало и мокро разчистване или композиция от двете. Достъпното като цена устройство се предлага в онлайн магазина Cafago единствено за $32,06 сега, с доставка до България за още $44,16, само че в последна сметка цената остава много ниска за сходен артикул – $76,16, като наличните бройки въпреки всичко са лимитирани.

Роботът е кадърен да събира всевъзможни замърсявания от пода, включително косми от домашни любимци, по-големи частици и даже такива, проникнали надълбоко в килима. В същото време кутията за прахуляк има огромен потенциал и може да побере доста отпадък, тъй че да понижи потребността от постоянно обслужване.

се отличава с фино тяло (височината му е единствено 2,75 инча), с помощта на което може да се вмъкне под дивани, кревати и мебели, с цел да обере мръсотията. Роботизираната прахосмукачка е подобаваща за разчистване на разнообразни настилки –дървен под, плочки и килими.

Ето главните преимущества на прахосмукачката, които я вършат много привлекателна за цената ѝ:

Множество режими на разчистване. Роботът поддържа три автоматизирани режима на разчистване, които симулират ръчното разчистване: изсъхнало, мокро и изсъхнало + мокро.

Лазерна навигация. Комбинацията от точно лазерно картографиране, усъвършенствана навигация и интензивно вакуумно засмукване прави елементарно поддържането на безупречно чист под в жилището, офиса или хотелската стая.

Силно абсорбция. Този има задоволително огромна всмукателна мощ, с цел да всмуква дейно прахуляк, парчета, косми от домашни любимци и други замърсявания. Освен това е елементарен за ръководство посредством допиране.

Издръжлива батерия . Зареждането на батерията на робота става през USB кабел. Тя е литиева, с огромен потенциал 1200 mA, който е задоволителен за разчистване в продължение на 3 часа и повърхност от 180 кв.м.

В допълнение, роботът-прахосмукачка работи безшумно – генерираният от уреда звук е единствено 56dB. Има размери 33,5х7 см и е лекичък, с тегло не повече от 1,3 кг. Наличен е в черен и бял цвят, а комплектът включва с изключение на самия робот още USB захранващ кабел, кутия за прахуляк, две странични четки, моп поставка и документи.

Можете да купите прахосмукачката тук: на цена от $32,06 (плюс $44,16 за доставка), която е годна до привършване на наличните бройки в онлайн магазина Cafago.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР