Роботите, оборудвани с изкуствен интелект, също успяха да разберат разговори,

...
Роботите, оборудвани с изкуствен интелект, също успяха да разберат разговори,
Коментари Харесай

Роботи, създадени, за да помогнат на възрастни пациенти да преминат фазата на тестване

Роботите, оборудвани с изкуствен интелект, също съумяха да схванат диалози, включващи голям брой хора по едно и също време.

Изследователите се надяват, че роботите - които също по този начин оказва помощ при рутинни задания - може да освободи време за болничния личен състав, както и да облекчи безпокойството на пациентите.

Професор Ан-Софи Риго, началник на отдела в болничното заведение, сподели, че „ възрастните възрастни “ ценят нейната „ информация и компаньонство " за пациенти с когнитивни разстройства.

" Нашите пациенти от ден на ден се интересуват от роботиката и еволюцията на болничните услуги, които те виждат като разумната еволюция на нашето общество, " сподели тя.

„ Ние имаме вяра, че ARI роботът може в бъдеще да се трансформира в значителен детайл от грижата за пациентите в лечебните заведения, с помощта на потенциала си за обществено взаимоотношение и насоки. “

Извършвайки елементарни, само че повтарящи се отговорности, роботите също понижен евентуален физически контакт сред клиницисти и пациенти като част от изпитване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР