Робот сервира кафе и припомня да носим маски в хотел

...
Робот сервира кафе и припомня да носим маски в хотел
Коментари Харесай

Робот сервира кафе в Златни пясъци

Робот сервира кафе и напомня да носим маски в хотел в Златни пясъци. Това заяви шефът на родна хотелска мениджмънт компания Десислава Димитрова по време на Хотелски виртуален конгрес, съобщи организация „ Монитор ”. Димитрова среща новия си чиновник - робота Ева, по време на бизнес пътешестване в Китай, където роботизираният личен състав е необятно публикуван.

Първоначалният претекст за покупката е бил фактът, че у нас мъчно се намира сезонен личен състав и към този момент наетите сервитьорите се нуждаят от помощ. Роботът е в страната още от февруари – точно, когато болестта стартира да се популяризира из целия свят. „ Тогава взехме решение да сменим предназначението му, да стане мултифункционален “, изясни тя.

Работата на необичайния чиновник се показва в това да посреща гостите на рецепцията, подканяйки ги да дезинфекцират ръцете си. Всеки екскурзиант е поздравяван с думите „ Добре пристигнали, вашата сигурност е наш главен приоритет. Моля, спазвайте отдалеченост, дезинфекцирайте ръцете си и слагайте маска, когато е належащо “.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР