Робот с изкуствен интелект ще се превъплъти в главната роля

...
Робот с изкуствен интелект ще се превъплъти в главната роля
Коментари Харесай

Робот с изкуствен интелект ще изпълни главната роля във филм

Робот с изкуствен интелект ще се превъплъти в основната роля в научнофантастична кино продукция, заяви "Холивуд рипортър ".

Филмът, финансиран от спонсорите на продукциите "До кости " и "Да обичаш Винсент ", е първият, който съгласно продуцентите му ще разчита на артист с изкуствен интелект.

Компанията "Бондит кепитъл мидиа ", която финансира филмите "До кости " и номинирания за "Оскар " "Да обичаш Винсент ", белгийската "Хепи мун пръдакшънс " и нюйоркската "Тен загар глоубъл мидиа " са се заели да обезпечат 70 милиона $ за научнофантастичната продукция.

Изкуствен разсъдък управлява миенето на ръцете

Филмът "би " ( "b ") наблюдава историята на академик, който открива заплахите, свързани със основана от него стратегия за рационализиране на човешка ДНК, и подкрепя бягството на своя план - роботизирана жена с изкуствен интелект (Ерика).

Японските учени Хироши Ишигуро и Кохеи Огава, които основават Ерика в действителния живот в границите на проучване в региона на роботиката, научават творението си да играе, прилагайки правилата на методовото актьорство към изкуствен интелект.

Ерика в началото е трябвало да дебютира в друг план, режисиран от Тони Кей ( "Американска история Х "), само че продуцентите се отхвърлят от услугите му поради разминаване в графиците.

Режисьорът на "би " и човешките екранни сътрудници на Ерика към момента не са определени. Някои от сцените с роботизираната дама с изкуствен интелект са снимани през 2019 година

Продуцентите на кино лентата чакат останалата част от него да бъде снимана в Европа през юни идната година, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР